Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Açık Havada Taşınabilir Sauna Keyfi

Açık Havada Taşınabilir Sauna Keyfi

Portatif sauna üreten Japon outdoor ekipmanları üreticisi Sunga, soğuk ve açık havada sıcak kalmanın pratik bir yolunu sunuyor.

“Açık havada sauna keyfi” ifadesi tamamen bir oksimoron olabilirdi. Şayet Japon outdoor ekipmanları üreticisi Sunga tarafından üretilen taşınabilir saunadan söz etmeseydik. Her yere kolayca kurulabilen portatif açılır sauna çadırı, beş katmanlı yapısıyla soğuk hava aktivitelerini seven maceraseverlere her koşulda sıcak bir ortam vadediyor.

‘Hoyry’ adlı sauna çadırı ve odun sobası seti paslanmaz çelik sobanın yanı sıra, kullanıcıların 100 santigrat dereceye kadar sıcaklıkları deneyimlemelerini sağlayan magmatik sauna taşlarıyla birlikte satışa sunuldu. Üç ila dört yetişkini ağırlayacak genişlikteki taşınabilir açık hava saunasında, havalandırmayı kolaylaştıran bir pencere ile bir adet soba bacası açıklığını bulunuyor.

Beş katmanlı yapıya sahip olan Hoyry sauna çadırı, optimum ısı yalıtımı sağlamak amacıyla boşluksuz ve ekstra kalın dolgulu yapıya sahip 300D Oxford kumaşından üretildi. Yarı yansıtıcı kaplamaya sahip kumaşın, bu nedenle Sibirya’nın aşırı soğuğuna bile dayanabilecek bir ısı tutma kapasitesine sahip olduğu belirtiliyor. İstenilen herhangi bir mekana kolaylıkla yerleştirilebilen yapı 2,15×2,15×2 metre ölçülerine sahip.

Görseller: Sunga, Instagram