Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3. Boyutta Tamamlanan Çizgiler

3. Boyutta Tamamlanan Çizgiler

HuskMitNavn, kağıttan 3 boyutlu parçalarla tamamladığı illüstrasyon serisine yenilerini ekledi.

Kağıt yüzeyleri bükerek 2b çizgilere boyut katmak hareket alanınızı genişleten bir yöntem. Yakın zamanda Ben Avlis’in kağıtları katlayarak çizimlerini nasıl animasyonlaştırdığına şahit olmuştuk. Ondan önce 3 boyutlu hilelerle izleyiciyi gülümseten Danimarkalı sanatçı HuskMitNavn’ın işlerine de yer vermiştik. HuskMitNavn, kağıt sanatını ve karikatürü birleştirdiği muzip çalışmalarına yenilerini ekliyor.

Kağıdı buruştur, katla, yırt ve kompozisyonu tamamla

HuskMitNavn’ın ne demek olduğunu merak edenler için küçük bir parantez açayım, bu bitişik yazılmış sözcükler Danca’da bir cümle olarak “Adımı hatırla” anlamına geliyor. HuskMitNavn, pek de sıra dışı görünmeyen siyah beyaz çizimlerle çalışmalarının temelini atıyor. Ancak kağıtları keserek, katlayarak hatta buruşturarak bu çizimlerin bazı bölümlerini tamamlıyor ve o noktada da gerçekten eğlenceli 3 boyutlu karikatürler ortaya çıkıyor.

✈️

A post shared by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

Sanatçı; baskı, albüm ve kahve kupası gibi ürünlerini internet sitesi üzerinden satışa sunmuş. Ayrıca Instagram’ından ve Facebook sayfasından da yeni çalışmalarını takip edebilirsiniz.

3. Boyutta Tamamlanan Çizgiler

3. Boyutta Tamamlanan Çizgiler 3. Boyutta Tamamlanan Çizgiler

Görsel: Facebook