Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ben Avlis’in Aykırı Çizgilerinden Abartılı Tepkiler

Ben Avlis’in Aykırı Çizgilerinden Abartılı Tepkiler

Ben Avlis, kağıtları katlayarak aykırı dünyalardan gerçekliğe taşıdığı karakterlerine hareket de katıyor ve onları basit bir şekilde animasyonlaştırıyor.

Çocukken birçoğumuz defterinin köşesine bir şeyler çiziktirmiştir. Hatta belki her sayfaya yarattığı karakterin bir hareketini çizmiş ve onu hareketlendirmiştir. Ya da not defterlerine hikayeler resmeden biri sınıfınızda olmuştur. Ben Avlis de o insanlardan. Sınıftaki arka sıralarda oturan ve çizimleriyle, dinlediği müzikleriyle biraz aykırı olan sanatçılardan.

Ben Avlis ABD’de yaşıyor. Massachusetts’te bulunan sanatçı gerçekten yetenekli bir ressam. Bu sanatçı, kağıtları katlayarak inanılmaz çizimler yaratıyor. Bazısının beyni patlıyor, bazısı bağırıyor, bazısı önce göz kısarken kağıt açılınca gözleri de faltaşı gibi oluyor. Kağıt katlayarak duygudurumlarını çok güzel değiştiriyor sanatçı.

Son Kağıt Bükücü

-ENDANGERED FECES- ⚠?⚠ I meant to post this "shit" awhile ago but yikesss these past few weeks have been super intense! From the awesome FAROUT week with @lifeform.co, to watching the paper pull-out things go viral, and now for almost hitting 40k (HUGE giveaway coming soon btw), it's been a WiiiiLD trip here in the iG realm! I am EXTREMELY grateful for the amount of support given by soooo many of you snazzy humans out there and for the incredible artists that I've been able to network with. Thanks y'all for appreciating the nonsense that climbs out of my brain!!! ??? I'm trying my best to respond to everyone's messages/purchases ASAP so if you haven't heard back from me yet please stand by!! . . . #art #drawing #pen #marker #paperpullout #original #illustration #lowbrow #shit #endangeredfeces #thankyou #benavlis #?

A post shared by Ben avli(S). (@ben_avlis) on

Fall River’da butik sahibi olan sanatçı, markasındaki ürünleri doğrudan yapımlarından esinlenerek satıyor. Çizgilerinin çoğunda 1970-80 dönemi Amerikan karikatür ve mizah çizgilerinin esintilerini ve Odd Rods tarzının etkilerini görebiliyorsunuz. Sanatçının dağınık çizgileri çizimi kalitesiz göstermiyor aksine daha sert ve biraz da punk yapıyor.

Sanatçı Instagram hesabında sadece statik görseller ve resimler paylaşmıyor. Ayrıca çizimlerine kağıtları katlayarak hayat veriyor. Çizgi film dünyalarını grotesk ve tipik olmayan karakterlerle birleştiriyor. Ayrıca fantastik ve bilimkurgu evrenlerinden de besliyor kendini.

Sanatçının tüm işlerini sitesinden ve Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Görsel: Instagram