Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yılların Dudullu Postası Dizi Oluyor

Yılların Dudullu Postası Dizi Oluyor

Onur Ünlü, BluTV için başladığı yeni projesinde Serkan Yılmaz'ın Penguen'deki Dudullu Postası köşesini dizi olarak karşımıza çıkarıyor.

Belki Onur Ünlü ismi size tanıdık gelmeyebilir ama Leyla ile Mecnun’un yönetmeni dersem hemen anlarsınız. Onur Ünlü tabii ki sadece Leyla ile Mecnun’u yönetmedi. Onur Ünlü 2017 yılında üretken bir yıl geçirdi. Kendisi önceden çektiği Kırık Kalpler Bankası filminin geçtiğimiz sene İstanbul Film Festivali’nde gösterimini gerçekleştirdi. Bir diğer projesi Youtube’un ilk yerli içerik konseptinde çıkarılmış internet dizisi olan Görünür Adam’dı. Sanatçı, ayrıca Cingöz Recai ve Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filmlerini de yönetti. Hatta bunların bir kısmını yazdı. Onur Ünlü şimdi de çok güzel bir projeyle BluTV‘de karşımıza geliyor: Dudullu Postası!

Fotoğraf Makinelerimizi Kırdılar Biz de Dizi Çektik!

Hepimiz Penguen okuduğumuz yıllardan Serkan Yılmaz‘ın köşesi Dudullu Postası’nı biliyoruz. Herkesin Penguen, ya da bu tarz mizah dergilerini, aldığında bir okuma sırası vardır. Ya başından ya da sonundan başlamazsın, genelde en sevdiğin mizahçının köşesinden başlarsın. Ben mesela hep Dudullu Postası’ndan başlardım. Acaba bu sefer kimin fotoğraf makinelerini kırdılar, kimin evine daldılar, kimin camını indirdiler? Bunlar her hafta kahkaha atmaya bahaneydi.

Şimdilerde yasaklardan ötürü gülmek lüks oladursun dert değil, yine de biz gülecek mecramızı buluyoruz bir şekilde. İnternet diziciliği yükselirken BluTV’den böyle bir atak gelmesi çok hoş. Serkan Yılmaz’ın köşesi Dudullu Postası dizi olarak da eğlenceli olabilecek ve bizleri güldürebilecek bir seri. Oyuncu kadrosu da gayet yerinde isimlerden oluşuyor. Erkan Can, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez gibi yıldızlar bu ekipte.

“Burası Dudullu, burada imkansız diye bir şey yok” söylemiyle yola çıkan dizi sıra dışı mahalle hikayesi ve sürprizleriyle bizi bekliyor. Galiba dizi yayına girdiğinde o mahalleye bir uğrayacağız.

Görsel: Youtube