Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ya Destansı Aşk Ferhat ile Mecnun’unkiyse?

Ya Destansı Aşk Ferhat ile Mecnun’unkiyse?

Durex, Onur Haftası kutlama ilanlarında bilinen aşk hikayelerinin kahramanlarını eşcinsel bir aşk hikayesine koyarak bilinmeyen aşkları selamlıyor.

Markalar için gündemi yakalamak mühim. Popüler kültürün içerisin den, insanların konuştukları konulara, o gün olan olaylara değinen işler insanları yakalamayı başarıyor. Yerelleşmenin en son hali diyebileceğimiz bu tarz işler; paylaşım rekorları kırıyor ve insanların hoşuna gidiyor. Geçen hafta, doluya karşı battaniyelere sarınmış otomobilleri konu alan IKEA işi de bu tarz işlere çok iyi bir örnekti. Bu haberimizin konusu olan Durex ise Onur Haftası’na özel bir ilan serisi ile karşımızda.

Dünyanın her yerinde Onur Haftası olarak kutlanan 25 Haziran – 1 Temmuz haftası  için hazırlanan ilanlar; kültürümüzden ve coğrafyadan bilindik aşk hikayelerini konu alıyor. “Bilinen ne aşklar yaşansa da kim bilir bilinmeyen ne aşklar yaşanmıştır. Aşkını filtresiz yaşa!” mesajıyla paylaşılan ilanlar; #pride2018 ve #loveislove #zevkindoruknoktası #onurhaftası #pride #happypride #lovewin etiketleriyle de destekleniyor.

Bilinmeyen Aşklar

İlanlar, Ferhat ile Mecnun ve Leyla ile Şirin çiftleri üzerinden aşkı kutluyor. Bunu yaparken de efsanelere, destanlara konu olmamamış daha nice aşk hikayelerinin var olduğunu hatırlatıyor. Tabii bir de ürün önerisinde bulunmaktan kaçınmıyor. Durex; Ferhat ile Mecnun’a prezervatif, Leyla ile Şirin’e ise Intense Jel öneriyor.

Ülkemizde 26. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası kapsamında düzenlenecek Onur Yürüyüşü çeşitli olumsuzluklar yaşanabileceği gerekçesiyle engellenirken bilinen bir markanın Onur Haftası’na verdiği destek önemli. Üstelik, sansür ve yasaklardan dolayı reklam alanı kısıtlanan bir marka için gündemi yakalayan işler paylaşım değeri sağlıyor.

Görsel: Instagram