Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Durex Yeni Ürünü Maraton ile “Sakın Gelme” Diyor

Durex Yeni Ürünü Maraton ile “Sakın Gelme” Diyor

Durex'in yeni ürünü Maraton için hazırlanan filmde MFÖ'nün "Sakın Gelme" şarkısı eşliğinde tango yapan çifti merkeze alıyor.

Geçtiğimiz sene Onur Haftası kapsamında Aşkını filtresiz yaşa mesajı ile hazırladığı reklam kampanyasıyla oldukça ses getiren Durex, Maraton adlı ürünü için MFÖ’nün kült şarkılarından Sakın Gelme ile aşkın dansı tangoyu birleştiren bir reklam filmi hazırladı. Roy+Teddy ajansının hazırladığı reklam filminin yönetmenliğini This is Felo yaptı. Ajans Durex’in Onur Haftası için düzenlediği kampanyayı da hazırlamıştı.

Maraton gibi bir dans

Reklam filmi şarkı eşliğinde tango yapan bir çifti merkeze alıyor. Evin çeşitli yerlerinde danslarını sürdüren çift, uzun soluklu dansı ile Durex Maraton prezervatifinin geciktirici performansını vurguluyor. Sakın Gelme adlı şarkı ile birlikteliğin performansına kelime oyunuyla yaklaşan Roy+Teddy internet sitesinde yaptığı açıklamada, prezervatif reklamlarının her platformda yayınlanmasının zorluğuna dikkat çekiyor. Ajans bu yüzden hazırladığı reklam filminde “karanlık pazarlama” inceliklerini kullandıklarını ifade ediyor. Şarkının ve dansın dışında, reklam çekimi için kullanılan alandaki sıcak renkli aydınlatmalar ve modern şöminedeki ateş de reklamın anlatmak istediğini destekliyor.

Durex 60 saniyelik reklam filmi dört aylık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkmış. Bir maraton tadında süren dansın ardından yatakta biten reklam filmi, Durex Maraton’un özelliklerini ve etkilerini dolaylı yoldan anlatmış oluyor.

Künye

Müşteri: Durex Türkiye
Müşteri Temsilcileri: Özlem Atçı, Elif Yavuz, Barış Erdoğan, Halil Albayrak
Ajans: Roy+Teddy
Ajans Başkanı: Arzu Bulut, Ekin Özçiçekçiler
Yaratıcı Yönetmen: Cem Çetin
Yaratıcı Ekip: Özberk Baz, Feyyaz Berber , Efe Ursavaş
Müşteri Direktörü: Merve Çetin
Müşteri Temsilcisi: Kübra Paçin
Prodüksiyon: Spark Film Collective
Yönetmen: This is Felo
Şarkı: Fuat Güner – Sakın Gelme
Aranjör: Emir Ersoy
Jingle: Jingle House
Post-Prodüksiyon: Mojo VFX

Görsel: Youtube