Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Durex’ten Revizyon Cümlelerine Seksi Dokunuş

Durex’ten Revizyon Cümlelerine Seksi Dokunuş

Durex "En Uzun Gece Sponsoru" sponsoru olduğu Kristal Elma'da Seksi Revizyonlar kampanyası ile revizyon cümlelerine yeni bir bakış açısı getiriyor.

21 Aralık Cumartesi günü 31. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın kazananları belli oldu. Kuzey yarımkürenin kış gün dönümünde gerçekleşen etkinlik en uzun gecede gerçekleşmiş oldu. Yaratıcılık ve pazarlama sektörünün yakından takip ettiği ödül töreninin ¨En Uzun Gece Sponsoru¨ ise Durex oldu.

Reklamcılık sektöründe çalışanların sık sık duyduğu cümleler yeni anlamlar kazandı

Durex, Kristal Elma Ödül Töreni için hazırladığı kampanya ile sektördeki çalışanların duymaya alışık olduğu revizyon cümleleri yeni anlamlar kazandırdı. Havas İstanbul tarafından hazırlanan #SeksiRevizyonlar başlıklı kampanya gecede yer alan pek çok katılımcının iş hayatında sık sık karşılaştığı cümleleri içeriyor.

Herhangi bir kampanya hazırlanırken kullanılan “Bi’ tık büyütebilir miyiz?”, “Hem yatay hem dikey çalışalım lütfen.”, “Daha tempolu olabilir mi?”, “Bir de düz zemin üzerinde mi denesek?” ve “Yalnız bu yapıldı!” gibi reklamcıların duymaya alışık olduğu cümleleri Durex’in kampanyası ile sponsorluk çerçevesinde yeni anlamlara bürünüyor.

Bu cümleler reklam sektöründe çalışan kişilerin duymaktan pek hoşlanmadığı kalıplar arasında yer alıyor. Ancak olaya farklı bir yaklaşım ile bakan Havas İstanbul cümlelerin aslında seksi anlamları olabileceğini de gün yüzüne çıkarıyor.

Künye

Müşteri: Durex
Müşteri Temsilcisi: Neslihan Kama, Burçin Corga, Halilcan Albayrak
Ajans: Havas İstanbul
CCO: Ergin Binyıldız
Yaratıcı Ekip: Umut Karacaoğlu, Çağatay Çan, Ümit Açıkdilli, Seda Şengün, Simay Sesigür
Müşteri Hizmetleri Yöneticisi: Berk Yılmaz
Müşteri İlişkileri: Gözde Cumur Malahtari, Ayça Demirbaş
Sosyal Medya Müdürü (Head of Social Media Creative): Zihni Başsaray
Dijital Proje Müdürü: Mustafa Bulek

Görsel: Havas İstanbul