Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Popkek Reklamına Yorum Yapanlar Yeni Reklamın Oyuncusu Oldu

Popkek Reklamına Yorum Yapanlar Yeni Reklamın Oyuncusu Oldu

Eti Popkek, Youtube'daki yorumları kırmayarak, Eypio ile birlikte sevenler için "Doyana Doymayana" şarkısını ve reklam filmini yayınladı.

Eti Popkek geçtiğimiz Nisan ayında 30 saniyelik bir spot reklam yayınlamıştı. Reklamda ana karakter Eti Popkek’in doyana ve doymayana nasıl etkileri olduğunu söylüyordu. Reklamın sonunda da Eti Popkek – Doyana Doymayana reklam müziği kısacık da olsa çalıyordu.

İlk Reklam: Youtube yorumları

Spot Reklamın Devamında Kocaman Bir Şarkı Sevenleriyle!

Reklam müziği, reklamı izleyenler tarafından fazla ilgi görmüş olacak ki reklam ajansı spot reklamına bir devam reklamı daha çekti.

Şarkıcı Eypio ile birlikte “Doyana Doymayana” konseptini devam ettiren Eti Popkek, videoda da şarkının devamını isteyenleri oynattı. Şarkı gerçekten de dinleyenler tarafından çok beğeniliyor. Youtube’da videonun altına gelen yorumlar hep olumlu yönde. Şarkının ve videonun dinamikliği izleyicinin bağ kurmasını da sağlıyor. Ayrıca sözlerin kolaylığı da şarkıyı ezberletiyor. Eti Popkek, keklerin Popstar’ı da oldu artık böylece.

YouthWorks tarafından yapılan reklamda 20’den fazla kişi rol alıyor. Reklamın içerisinde rol alanların şarkıyı beğenen kişiler olduğunu belirtmek içinse sosyal platformlarda yaptıkları yorumlar kullanıldı. İlk “Doyana Doymayana” spotunun altında bu kişilerin yorumları Eti hesabından paylaşılan videonun yorumlarında görülebiliyor. Reklamın devamı bir milyondan fazla izlenildi ve hiç olumsuz eleştirilmedi.

Künye:
Reklamveren: Eti Popkek
Reklam ajansı: YouthWorks

Görsel: Youtube