Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bos Ross ile Soda Sevinci

Bos Ross ile Soda Sevinci

İçecek markası Mountain Dew, yeni kampanyasında Bob Ross'u yeniden canlandırdığı bir filmle sodasını tanıtıyor.

Resim Sevgisi programıyla kalplerde gerçekten resim sevgisini yeşerten, içimizi ısıtan anlatımıyla çocukluğumuzun huzur veren parçalarından biri olan Bob Ross ölümsüz bir ressam. O yaptığı resimlerin ötesinde bir karakter olarak pek çok yaratıcı alanda ilham kaynağı oluyor. Özellikle de reklam kampanyalarında sıkça onun yeniden canlandırıldığı işlere şahit oluyoruz. Gazlı içecek markası Mountain Dew de yeni reklam filminde, Bob Ross ile izleyiciye zamanda yolculuk yaptırmayı tercih etmiş.

Mountain Dew, filmin uzun bir versiyonunu daha yayınlayacak

Mountain Dew, Bob Ross’u (1942-1995) CGI aracılığıyla hayata döndürmek için yaratıcı ajans TBWA / Chiat / Day New York ve Bob Ross Vakfı ile iş birliği yapmış. Filmde, ressam her zamanki gibi manzaralarından birini boyarken görülüyor. Dikkatli baktığınızda ise manzaranın ortasında soda şişesi olduğunu görüyorsunuz. Kamera resmi yakınlaştırdığında ise bunun Mountain Dew marka bir soda olduğu ve Ross’un şişe üzerine “mutlu küçük damlacıklar” boyamakta olduğu görülüyor. Ardından sanatçı, “Hayatta bazen biraz susarsınız” diyor ve resmin içindeki şişeyi eline alıp kafasına dikiyor.

Mountain Dew’in yaptığı açıklamaya göre Ross’un görüntüleri, CGI teknolojisi kullanılarak gövdesi ve tavırları ona benzeyen bir aktörün görüntüleriyle birleştirilmiş. Yine markanın açıklamasına göre 6 Mart’ta Ross’un Mountain Dew sodasının nasıl yapılacağını öğreteceği uzun bir “Paint With Bob” filmi yayınlanacak. Kampanya kapsamında ayrıca özel bir hediye boya seti dağıtılacak ve hayır amaçlı bir sanal müzayede gerçekleştirilecek.

Görsel: YouTube