Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adobe Photoshop ile Metroda Fantastik Bir Yolculuk

Adobe Photoshop ile Metroda Fantastik Bir Yolculuk

72andSunny tarafından Adobe Photoshop için hazırlanan reklam filminde genç bir kadının sıradan metro seyahati renkli ve fantasik bir yolculuğa dönüşüyor.

Adobe Photoshop, 30. yılını fantastik bir metro yolculuğuyla kutluyor. 72andSunny Los Angeles tarafından hazırlanan Fantastic Voyage başlıklı reklam filmi hayal gücünü metro istasyonlarına taşıyor. Adobe, Akademi Ödülleri sırasında yayınladığı reklam filminde olduğu gibi yine yaratıcılığı merkezine alıyor.

Sıradan bir metro yolculuğu olarak başlayan reklam filmi her durakta biraz daha renkleniyor. Adobe Photoshop’un yardımıyla etraftaki donuk insanlar bir anda büyülü bir evrene geçiyor. Bu fantastik yolculuğa The Rolling Stones’un She’s a Rainbow parçası eşlik ediyor.

40’tan fazla sanatçının işi yolculuğu canlı ve neşeli hale dönüştürüyor

Filmde doğal olarak Adobe Photoshop kullanılıyor ve çekim süreci COVID-19 öncesinde gerçekleşiyor. 72andSunny ve post prodüksiyon / tasarım stüdyosu Mathematic kampanyayı tamamlamak için ise filmde olduğu gibi yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Uzaktan prodüksiyon süreciyle Fantastic Voyage son halini alıyor. 40’ın üzerinde sanatçı iş birliği yaparak görüntüler üzerinde yaratıcılığını kullanıyor ve yolculuğu renklendiriyor.

Bir dakikalık reklam filmini Partizan prodüksiyon şirketinden Antoine Bardou-Jacquet yönetiyor. Yönetmen de Adobe Photoshop’u en çok kullandığı programlar arasında gösterirken fikirlerini insanlara anlatmak için eşsiz bir program olduğunun altını çiziyor.

Adobe baş yaratıcı yönetmeni AJ Joseph, Adobe Photoshop’un kullanıcıların hayal dünyasını canlandıracak bir araç olduğunu söylüyor.

Künye

Marka: Adobe
Ajans: 72andSunny Los Angeles
Yönetmen: Antoine Bardou-Jacquet
Prodüksiyon Şirketi: Partizan
VFX: Mathematic
Şarkı: She’s a Rainbow / The Rolling Stones
Ses Tasarım: LIME Studios
Düzenleme: Work Editorial

Görsel: YouTube