Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yetişkinlere Özel Dondurma

Yetişkinlere Özel Dondurma

Halo Top, yeni TV reklamlarıyla yetişkinlere yorucu bir günün ardından onlara özel dondurmayı tavsiye ediyor.

Dondurma reklamı denince akla hemen dondurmacı ve arkasından koşan çocuklar klişesi geliyor. Los Angeles merkezli uluslararası dondurma markası Halo Top Creamery, yayınladığı yeni reklam filmleriyle bu olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Düşük kalorili, yüksek proteinli bu yeni ürünün yetişkinler için dondurma olduğunu söyleyerek ilk ulusal TV kampanyasında çocukları dondurmasından uzak tutan mizahi kurgu hazırlamış. 72andSunny New York reklam ajansı tarafından hazırlanan ve Mart 2019’da çekilen reklam filmleri dondurmanın hedef kitlesinin sadece çocuklar değil yetişkinler olduğunu gösteriyor. Halo Top’un önceki reklamları da genellikle mizah barındırıyor.

Bu dondurma çocuklar için değil

Reklam filmlerinde dondurma kamyonunu gören çocuklar heyecanla dondurma almak isterken satıcının normalin tersine onlara hayatla ilgili dersler verip “işte gerçek hayat böyle” diyor onlara. Küçük başarılarını büyük bir istekle anlatan çocuklar ebeveynlerin gerçek hayattaki gerçek başarılarını duyunca bir hayli şaşırıyor elbette. Mizahi anlatımıyla aslında ciddi bir şekilde hedef kitlesini çizen markanın bu stratejisi oldukça net. The Bachelor, Morgage, Love ve Swiping başlıklı 4 reklam filminin konusu farklı fakat aynı fikir üzerinden ilerliyor. Her seferinde dondurma almaya gelen çocuklar karşılarında onlara soru soran ve kendilerinden çok anne-babalarının bu dondurmaya ihtiyacı olduğunu söyleyip bir nevi onları ters köşe ediyor.

Halo Top’un CEO’su Justin Woolverton’un verdiği demeçte markayı şöyle anlatıyor: ”İstediğimiz kadar dondurma yiyebilmek için Halo Top’u yarattık ve zorlu bir günün ardından herkesin dondurma ihtiyacı olabileceğine inanıyoruz. Bu konsepti hayata geçirmek ve Halo Top’un tam olarak yetişkinlerin beklediği, yaklaşık 300 kalorili, lezzetli dondurmayı göstermek için yarattık.”

Künye:

Reklamveren: Halo Top
Reklam Ajansı: 72andSunny New York

Görsel: YouTube