Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
NFL’in 100. Sezonuna Özel Yıldızlarla Dolu Film

NFL’in 100. Sezonuna Özel Yıldızlarla Dolu Film

NFL, 100. sezonunun açılışını sporcuların yer aldığı 72andSunny Los Angles tarafından hazırlanan We Ready adlı reklam filmi ile duyurdu.

5 Eylül’de NFL’in 100. sezonu başlayacak. NFL taraftarları heyecanlandırmak, asırlık ligin gücünü hatırlatmak ve sporcuların NFL için ne kadar çabaladığını göstermek amacıyla bir reklam filmi yayınladı. 72andSunny Los Angeles tarafından yaratılan We Ready (Biz Hazırız) adlı reklam filminin yönetmenliğini Somesuch Prodüksiyon’dan Stuart Mclntyre gerçekleştirdi. Sporcular ve taraftarların yer aldığı filme hip hop sanatçısı Archie Eversole’un Bubba Sparxxx ile birlikte söylediği 2002 yapımı “We Ready” şarkısı eşlik etti.

Reklamda birçok NFL oyuncusu yer aldı

We Ready kampanyasında soyunma odalarından, sahalara danslardan tezahüratlara kadar birbirinden farklı sahneler içeriyor. Filmde New Orleans Saints’den Alvin Kamara, Carolina Panthers’tan Christian McCaffrey, Cleveland Brown’dan Jarvis Landry, Washington Redskins oyuncusu Landon Collins, New York Giants’dan Sterling Shepard, Los Angeles Rams koşucusu Todd Gurley, Houston Texans oyuncuları Deshaun Watson ve DeAndre Hopkins yer alıyor. Bu oyuncuların yanında The Los Angeles Bobcats kadın takımının tamamı, kolları ve bacakları olmayan lise futbolu koçu Rob Mendez bulunuyor. Genç futbolculara ilham veren koç, 2019 ESPY Ödül Töreni’nde gösterdiği azimden dolayı Jimmy V ödülünün sahibi olmuştu.

Christian McCaffrey’in antreman performansı büyüledi

Çekimlerin Güney Kaliforniya’da ve Ohio’da gerçekleştiği filmde sporcuların yanı sıra Dallas Cowboys, Pittsburgh Steelers, Kansas City Chiefs ve New York Jets gibi takımların NFL hayranları da yer aldı. Görsel vurguların ve sporcuların gücünün ön planda olduğu 100. sezon projesinde Houston Texans’ın oyuncusu DeAndre Hopkins ve Carolina Panthers’ın koşucusu Christian McCaffrey kişisel antrenmanlarındaki gösterdikleri performansla dikkat çekti. DeAndre Hopkins baş aşağı durarak yaptığı top antrenmanıyla dikkat çekerken Christian McCaffrey’in su altında ağırlıkla yaptığı çalışma hem sporcu için hem de çekimi gerçekleştiren ekip için yorucu oldu.

72andSunny yazarı Garrett Radford, Christian McCaffrey ile gerçekleştirilen çekim için sualtı çekimlerinde tecrübeli dalgıçlar, kameramanlar ve güvenlik ekibinin olduğunu söylerken McCaffrey’in performansının büyüleyici olduğunu vurguladı. “Ağırlıkla su altında koşmanın ne kadar zor olduğunu ve neler beklememiz gerektiğini bilmiyorduk. Kayıt başladı McCaffrey elinde ağırlıkla havuza atladı. Ekip olarak McCaffrey’den üç ya da dört adım atmasını bekliyorduk. Bu sırada çekim gerçekleştirilecekti. McCaffrey havuza atladıktan sonra 20 adıma yakın attı ve havuzun yarısına kadar tek nefeste yürüdü. Bunu üç kere tekrarladı. Böylelikle farklı açılardan istediğimiz çekimi almamız için birden fazla şansımız oldu.”

NFL, yayınlanan reklam filminin futbolun büyüleyici gücünü, rekabetçi doğasını ve takım birliğini hatırlatmaya yardımcı olacağına inanıyor. Reklamda yer alan birkaç kelimenin de NFL’in 100. sezonunu anlatmaya yetiyor.

Künye

Müşteri: The National Football League
Ajans 72andSunny Los Angeles
Yönetmen: Stuart McIntyre
Prodüksiyon Şirketi: Somesuch
Düzenleme: Cabin Editorial
Ses Tasarımı: Human // Lime

Görsel: Youtube