Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Su Geçirmez Baskı Yapabilen Mini Polaroid Yazıcısı

Su Geçirmez Baskı Yapabilen Mini Polaroid Yazıcısı

Polaroid Hi-Print, akıllı telefonla çekilen fotoğrafları suya dayanıklı yüzeye sahip olacak şekilde basabiliyor.

Bir dönemin vazgeçilmez şipşak fotoğraf makinesi Polaroid, son yıllarda tekrar popülerlik kazandı. Bu ilgiye Polaroid de kayıtsız kalmıyor ve kullanıcılarına çağdaş teknolojiyle yeni çözümler üretmeye devam ediyor. Akıllı telefonlarda bulunan fotoğrafın retro çıktısını veren Polaroid Lab ve Polaroid Pop bunlardan biriydi. Polaroid’in yeni baskı cihazı Polaroid Hi-Print de fotoğrafları ölümsüzleştirmek için farklı bir teknoloji sunuyor.

Akıllı telefon büyüklüğündeki Polaroid Hi-Print, fotoğrafların renkli ve suya dayanaklı çıktılarını basabiliyor. Polaroid Hi-Print, piyasadaki çoğu standart Zero-Ink cep yazıcısından (ısı ve özel kağıt kullanan mürekkepsiz yazıcı) daha kaliteli ve daha profesyonel görünümlü baskılar sunan bir teknoloji olma iddiasında.

Fotoğrafı bastıktan sonra çıkartma gibi istediğin yere yapıştır

Polaroid Hi-Print, solmaya karşı korumalı baskılar oluşturmak için boya-süblimasyon sürecini kullanıyor. Mürekkepleri mühürlemek için ısı kullanıyor ve aynı anda suya dayanıklı bir baskı yüzeyi oluşturuyor. Üstelik tüm bunları bir dakikadan kısa bir sürede gerçekleştiriyor.

Hem kartuşları hem de yazıcının dahili pili 20 baskıya kadar dayanıyor. Özel kağıdı, arkasındaki yapışkanlı tarafını ayırt edebileceğiniz soyulabilen bir tabakaya sahip. Bu da baskılarınızı istediğiniz yere yapıştırmanıza olanak tanıyor.

Polaroid Hi-Print, Polaroid kameraların anlık doğasından saparak fotoğrafları basmadan önce düzenleme imkanı da sunuyor. Tuttuğunuz notları veya ekran görüntülerini de bu yazıcıyla basabiliyorsunuz. Kablosuz oluşu ve kompakt tasarımı ile her gittiğiniz yere rahatça götürebileceğiniz bir cihaz.

Polaroid Hi-Print

Polaroid Hi-Print

Görsel: Polaroid