Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Alametifarika Hackathon Başvuruları Başladı

Alametifarika Hackathon Başvuruları Başladı

Alametifarika, teknolojiyle reklamı yeniden yaratmayı hedeflediği 24 saatlik yazılım geliştirme maratonuna ilgilileri davet ediyor.

Bir şeylerin maratonunu yapmayı seviyoruz. Kendimize meydan okumayı bilgilerimizi ölçmeyi seviyoruz. Ya da sevmiyoruz ama hayat bizi buna alıştırdı. Ama maratonların içerisindeyiz sürekli. Toplu taşıma kullanırken bile yarışıyoruz hangimiz oturacak ya da binecek miyiz o araca diye. Bunlar dışında tabii ki bir de güzel olan maratonlarımız var. Fikir ürettiğimiz, bir şeyler geliştirdiğimiz ve tasarladığımız aralıklar bunlar. Alametifarika da teknoloji ile reklamı yeniden yaratmayı hedeflediği bir 24 saatlik yazılım geliştirme maratonuna ilgilileri davet ediyor.

Reklamı Yeniden Yarat

Alametifarika Hackathon, yapay zeka ve makine öğrenme kullanarak yeni ad-tech ürün ve inovasyonlarını hayata geçirecek 24 saatlik yazılım geliştirme maratonu. Hackatlon kapsamında reklam içeriği üretimi, görsel, video ve müzik üretimi, çalışan deneyimi, ajans içi iletişim gibi konularda katılımcıların çözüm getirmesi bekleniyor.

Hackatlon başvurusunda katılımcılardan yazılım geliştirme becerilerinin inceleneceği örnekler göndermeleri ve reklam sektörüne yönelik tespit ettikleri problemleri açıklamaları bekleniyor. 24 saatlik reklam sektörüne yönelik yazılım geliştirme maratonundan sonra da seçilen takımlar Alametifarika ile ürün geliştirme sürecine devam edecekler.

Alametifarika Hackatlon’un başvuruları 23 Mayıs’a kadar sitesinden devam ediyor. Hackatlon’un detaylı programını da yine siteden inceleyebilirsiniz.

Görsel: Alametifarika Hackatlon