Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayat Ne Getirirse Getirsin, Sonuna Kadar Git

Hayat Ne Getirirse Getirsin, Sonuna Kadar Git

Yeni stratejisi doğrultusunda hazırladığı reklam filmi ile araç sahiplerinin karşısına çıkan Bridgestone “Hayat ne getirirse getirsin, sonuna kadar git” söylemini benimsiyor.

Brisa’nın öncü markası Bridgestone, yeni stratejisi kapsamında, “Hayat ne getirirse getirsin, sonuna kadar git” söylemini sahiplendiği yeni bir reklam filmi yayınladı. Reklamı uzun yıllardır sesini bildiğimiz bir müzisyen seslendiriyor, Teoman reklama ses veriyor. Reklam filminde sürücüler yaşamın sunduğu farklı yolculuklarda, kimi keyifli ve zorlu anlarda görülüyor. Reklam izleyenleri hayatın her alanında, aldıkları her kararın arkasında durmak için cesaretlendiriyor ve sonuna kadar gitmeye davet ediyor. Teoman’ın seslendirdiği reklam filminde Bridgestone, müşterilerinin yaşam yolculuklarında her zaman yanında olduğunu vurguluyor.

İyi Günde Kötü Günde Bridgestone

İzleyenlere tanıdık gelecek mutlu sahnelerin yanı sıra Bridgestone, zorlu ve kritik anlarda hayat yolculuklarına devam edenlerin sonuna kadar gitmeleri için yanında olduğunu söylüyor. Reklam filminde yaşamın zorlu ve keyifli anları hava ve yol şartları ile bütünlük içinde sunulurken, film kendi çizdiği yolda kararla ilerleyen bir sürücü ile son buluyor. Böylece Bridgestone hayatta ne istediğini bilen, hayallerinin peşinden gitmek isteyen herkesi, birlikte yola çıkmaya ve hayatın getirdiği ihtimallerde kesintisiz devam etmeye davet ediyor. Reklamda sadece mutlu anlarda değil hayatımız için kritik anlarda yola çıktığımızı da belirtiyorlar. Mesela sevdiğimiz birini bırakıp giderken de devam ederiz, hamile eşimizi hastahaneye götürürken de.

Bridgestone heyecan, zorluklar, hayaller, kaygılar, bitişler ve başlangıçları konu alan reklam stratejisi ile marka imajına yenilik katmış. “Sonuna Kadar Git” söylemini sahiplenen yaratan film, Alametifarika reklam ajansı tarafından hazırlanmış. Teoman ise Koton kampanyasından sonra bir kez daha reklam projesiyle karşımıza çıkıyor.

Künye:

Reklamveren:Brisa
Reklamveren Yetkilisi: Evren Güzel, Erdem Çetin, Tuğçe Öge, Yasin Küçük, Seda Gümüş
Reklam Kampanyası:Bridgestone – Sonuna Kadar Git
Reklam Ajansı: Alametifarika
Yaratıcı Yönetmen: Ozan Özüm Özbey, Odisseas Sevsevme
Yaratıcı Ekip:Çağlar Kurtaran, Ali Can Savaş, Tuna Öngü, Burçin Perçin, Doğuş Kozal, Nurcan Sayılır
Yönetmen: Eralp Vardar / Filmpark
Stratejik Planlama: Seren Pala, Berra Katlav, Alara Akkamış
Prodüksiyon:Övgü Akgürgen, Teğin Polat, Merve Haklı
Müşteri İlişkileri: Duygu Yılmaz, Müge Bürge
Post Prodüksiyon Şirketi: Filimişleri

Görsel: YouTube, Bridgestone