Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çok İşlevli Seyahat Montu: Baubax 2.0

Çok İşlevli Seyahat Montu: Baubax 2.0

Baubax 2.0 farklı eşyalar için özel tasarlanmış cepleri ve entegre aksesuarlarıyla 25 farklı işlevi yerine getiren pratik bir seyahat montu.

Seyahat edenler için akıllıca düşünülmüş aksesuar ve giyim çözümleri çok. Özellikle laptop kılıfı, çanta ve dış giyim gibi alanlarda yolculuk sırasında hayatı kolaylaştıran pek çok pratik  ve yenilikçi tasarım görüyoruz. Bu seriye son eklenen ise Kickstarter kampanyasının sonuna yaklaşmış olan ve hedef fonu misliyle geçmiş olan çok işlevli, seyahat ceketi BAUBAX 2.0.

BAUBAX 2.0; 25 farklı işlevi bir arada sunan bir ceket. İlk versiyonunda 15 özelliği bulunan ceket, yeni modeliyle yelpazesini de genişletiyor. Kadın ve erkek için 4’er farklı stilde ve farklı renk seçenekleriyle sunulan ceket, tüm yıl boyunca rahatlıkla kullanılabilecek pratik bir giysi. Günlük hayat ve seyahat içerisinde ihtiyacınız olabilecek hemen hemen her tür ayrıntıyı içeren bu ceket pek çok kaynakta “ceketlerin İsviçre çakısı” olarak tanımlanmış. Detaylarına bakınca bu tanımın neden olduğunu anlamak zor değil.

baubax_ kickstarter_bigumigu_

Farklı Eşyalar İçin Özel Cepler

Montta bulunan farklı ihtiyaçlara yönelik cepler özellikle seyahat sırasında size konfor ve rahatlık sunuyor. Bunlar arasında kulaklık, içecek kutusu, Apple Pencil, Apple AirPods, güneş gözlüğü, pasaport, tablet, telefon, şarj aleti gibi eşyalar için özel tasarlanmış 12 farklı cebi var. Ayrıca gizli bölmeler ve el ısıtma cepleri de bulunuyor.

Montla Gelen Ek Özellikler

Baubax’ın tek özelliği çok sayıdaki cebi değil. 2 saniyede şişirilebilen boyun yastığı ile yolculuk sırasında boynunuzun rahat etmesini sağlayabiliyor. Ayrıca, entegre göz maskesi dilediğiniz yerde kestirebilmenize olanak tanıyor. Kolların için gizlenmiş eldivenler, eldiveni unuttum derdine son veriyor. Özel bir cebin içinden çıkan şişirilebilir ayak koyma aparatı sayesinde her yerde ayaklarınızı uzatıp dinlenebiliyorsunuz. Yine kendi cebine gizlenmiş olan battaniye ise açıldığında size sıcaklık sağlıyor. Özel katlanabilir meşrubat şişesi ise her an her yerde içeceğinizi taşıyabilmeniz için. Yine bir cebe gizlenmiş olan gürültü önleyici kulaklıklar ise istediğinizde dış dünyanın seslerini kesebilmenizi amaçlıyor.

Görünümü de oldukça şık spor bir ceket görünümünde olan Baubax 2.0; spor, seyahat, kamp, uçuş gibi pek çok aktivite sırasında kolaylıkla kullanılabilir bir tarz sunuyor. Dha önce yine Kickstarter’da büyük ilgi çeken Baubax’ın her anlamda geliştirilmiş versiyonu olan Baubax 2.0; dünyanın her yerine teslimat yapıyor. Ağustos ayında teslimat sürecine geçilmesi planlanıyor.

baubax_ kickstarter_bigumigu_5 baubax_ kickstarter_bigumigu_5

baubax_ kickstarter_bigumigu_88

baubax_ kickstarter_bigumigu_ baubax_ kickstarter_bigumigu_

baubax_ kickstarter_bigumigu_5

baubax_ kickstarter_bigumigu_

Görsel: Kickstarter