Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
15 Özellikli İsviçre Çakısı Gibi Seyahat Ceketi

15 Özellikli İsviçre Çakısı Gibi Seyahat Ceketi

Yastık, göz bandı, her teknolojik cihaz ve önemli evrak için ayrı cebiyle seyahatleri kolaylaştıran Baubax ceketin tek eksiği özel jete dönüşememesi.

Seyahat ve yolculuklarda kullanılan çanta, valiz gibi araçlara yenilikçi çözümler kitlesel fonlamayla üretiliyor. Vakumlu yapısıyla geniş iç hacim sunan GOBAG sırt çantası veya açılabilir sehpasıyla çalışma alanı sunan akıllı valiz Barracuda akla gelen ilk tasarımlar. Peki ya ceketinizi seyahatlerinize uygun hale getirmeye ne dersiniz?

Kickstarter üzerinde fonlanan ve kitlesel fonlama tarihinin giyim alanında en yüksek miktarına ulaşan Baubax, uzun seyahatler başta olmak üzere hayatın her anında yaratıcı özellikleriyle yanınızda oluyor. Windbreaker, Blazer, Sweatshirt ve Bomber olmak üzere 4 ayrı modelden oluşan BauBax’ın özellikleri ise saymakla bitmeyecek derecede. İlk bakışta öne çıkan özellikleri, yolculuk sırasında kullanılabilecek yastık, göz bandı ve eldivenler. Günlük kullanımda ise iPad, akıllı telefon, içecek, kulaklık için ayrı ceplerinin olmasını sayabiliriz.

Bunlarla ikna olmadıysanız tüm özelliklerini bir çırpıda sayıp kararı size bırakacağım. Kulaklık tutacağı, telefon cebi, kalem ve stylus, pasaport cebi, battaniye cebi, taşınabilir şarj aleti cebi, eldiven, yastık, göz bandı, içecek cebi, gözlük cebi, iPad cebi ve mikrofiber el ısıtan ön cepler.

Baubax‘ı Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel; Baubax