Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çalışma Sehpasıyla İş Seyahatlerinde Konfor Sunan Akıllı Valiz

Çalışma Sehpasıyla İş Seyahatlerinde Konfor Sunan Akıllı Valiz

Barracuda valiz katlanabilir yapısı, USB girişi, konum takibi ve açılabilir çalışma sehpasıyla iş seyahatlerine yeni anlamlar kazandırıyor.

Teknoloji hayatımızdaki her objeyle iç içe geçerken sunduğu alternatifler de göz dolduruyor. Kasım ayında duyurulan fermuarsız valiz Trunkster, sık seyahat edenlerin yaşadığı fermuar sorununu çözerek nasıl daha etkili tasarımlar yapabileceğini örneklemişti. Nesnelerin Internetiyle günlük hayattaki eşyalar internetle tanışırken yeni özelliklere de kavuşmaya devam ediyor.

Kickstarter’da fonlanmaya başlayan Barracuda, akıllı valiz kavramında farklı bir vizyon getirdi. Katlanabilir tasarımıyla kullanılmadığı zamanlarda 10 santimetreye incelen valiz, açıldığında ise adeta yolculuk asistanına dönüşüyor. USB girişiyle enerjiye ihtiyacımız olduğu anda yardıma koşan Barracuda, havaalanında valiz beklerken de nerede olduğunu söylüyor. Ve bunlar aslında onun en basit özellikleri.

Ulaşım sırasında en büyük sorunlardan birisi olan kolçağı kontrol etme sorununu 360 derece dönebilen yapısıyla virajlarda ve eğimli zeminlerde valizle birlikte takla atmaya gerek kalmıyor. Açılabilir sehpası ise hareket saatini beklerken bilgisayarını açması gerekenlere gerçek bir konfor sunuyor. Kucakta veya valiz üzerinde iki büklüm bilgisayar kullanmak yerine kendi sehpasında raha bir çalışma ortamı sunuyor.

Kickstarter üzerindeki kampanyasında hedef miktarın kat be kat üzerinde fonlanan Barracuda’yı kampanya sayfasından inceleyebilir ve erken dönem destekçilerinden biri olarak sahip olabilirsiniz.

Görsel; Kickstarter