Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Zeminde Gidebilen Dev Tekerlekli Akıllı Valiz

Her Zeminde Gidebilen Dev Tekerlekli Akıllı Valiz

Minik tekerlekli valizler sadece dümdüz alanlarda rahatça kullanılabilirken G-RO, çapını genişleterek kullanıcı deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Teknoloji ve tasarım dinamiklerinin değişmesiyle modern seyahat trendleri değişiyor ve sık seyahat yapan dünya insanları kendilerine yeni aksesuarlar biçmeye başlıyor. Büyük valizlerle hava limanlarına girmek de çıkmak da büyük bir çileye dönüştüğü için genelde kolay taşınabilen tekerlekli valizler ve küçük çantalar tercih ediliyor. Fakat onların da en büyük eksisi, minik tekerlekleriyle denge merkezlerinin her an kayabilmesi de arkamızdan gelirken taklalar atmaya başlayabilmeleri. Küçük tekerlek ve büyük gövde oranında denge merkezi her iki tarafın da istemediği bir noktada buluşuyor.

Kickstarter üzerinde fonlanan ve bugüne kadar en yüksek desteği toplayan valiz kampanyası unvanına sahip olan G-RO, bu sorunu kökünden çözecek bir adım atmış. “Madem tekerleğin küçük olması sorun, o zaman onu büyütelim.” diyerek devasa bir tekerlek geliştirmişler ve tüm tasarım sürecini buna endeksli geliştirmişler. Böylece sadece kaymak gibi düz zemin yerine çıkıntılı ve mıcırlı zeminde veya arnavut kaldırımında da kolayca kullanılabilir hale gelmiş.

İkinci adım olarak da tasarımın etkinliğine odaklanarak kişisel eşyalarla bilgisayar gibi iş araçları için iki ayrı bölme hazırlanmış. Bu gözlerin erişimleri de ergomik olarak düşünülmüş ve pasaport gibi sık ihtiyaç duyulan eşyalar için de dış cep eklenmiş. Tüm bunların üzerine de akıllı valizlerin temel özelliklerinden USB çıkışı ve şarj ünitesiyle birleşmiş ve G-RO son halini almış.

125,000 dolar olarak hedeflenip 1,936,148 dolar destek toplayan G-RO’ya erken dönemde erişmek sipariş vermek için de Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/netta/g-ro-revolutionary-carry-on-luggage/

Görsel; G-RO