Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fermuarsız Akıllı Valiz Yolculuk Standardını Değiştiriyor

Fermuarsız Akıllı Valiz Yolculuk Standardını Değiştiriyor

Seyahat ihtiyacı artan sürekli hareket halinde olan nesil için fermuarsız ve teknolojik desteğiyle Trunkster geliştirildi.

Seyahat etmek ve Dünya üzerindeki farklı koordinatları görmek her zaman için heyecan verici bir olaydır. Yeni kültürler, doğal örtüler, şehir ve doğa dinamikleri görmek herkesin içinde merak uyandırır. Fakat yolculuk hayatın bir parçası haline gelmişse bunun zor kısımlarıyla da yüzleşmek gerekir. Göçebe gibi yaşamak, sürekli valiz hazırlamak, bir yere yetişmek zorunda olmak gibi dezavantajları da vardır sürekli hareket halinde olmanın.

New York’lu bir ekip Trunkster isimli valiz tasarımıyla Kickstarter’da destek topluyor. Akıllı olarak nitelendirebileceğimiz ilk valiz de yine bu ürün oluyor. GPS bağlantısı, USB şarj ekipmanı ve dahili tartısı bulunuyor. Akıllı telefon üzerinden valizin konumunu görüp kaybolma, havalimanında karışma gibi talihsizlikleri engelliyor. Sürgülenerek çıkan harici kolu da ağırlık ölçerek havaalanı gibi alanlarda otokontrol sağlıyor. Ve USB çıkışı ile elektrik kaynağına ulaşmanızın imkansız olduğu yolculuk sırasında teknolojik cihazlarınızı şarj ediyor.

Teknolojik özelliklerinin yanı sıra tasarım anlamında da geleneksel valizden ayrıldığı önemli bir nokta var. Fermuar yerine kızaklı raylarla içinin açılması. Geleneksel tasarımlarda valiz içinden bir şey almak istendiğinde açmak da kapamak da başlı başına bir sorundu. Veya bir anda bozulan, sırasından çıkan kronik fermuar sorunları yerine kızaklı ve istenildiği kadar açılan bir kapak ile sade ve şık bir görüntü kazanıyor. Ve modern tasarımlı bir kapak olduğu için fermuarın sağladığı güvenlikten daha yüksek bir hizmet de sunuyor. Kilitlenebilir yapısıyla sadece istenildiği zaman istenildiği kadar açılıyor.

Kickstarter üzerinde başlatılan kitlesel fonlama kampanyası bir hafta içerisinde %500’den fazla destek topladı. Bu akıllı valizin günlük hayatımızda yer alacağını müjdeliyor. Ve bu desteğe dayanarak yaratıcı ekip, ürünlerini Kickstarter’a özel 5 yıl koşulsuz garanti ile üretmeye başladı. Her ne olursa olsun bir Trunskster’ı 5 yıl boyunca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Görsel; Kickstarter