Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kışın da Giyilebilen Parmak Arası Terlik

Kışın da Giyilebilen Parmak Arası Terlik

Brezilyalı flip flop üreticisi Havaianas, LA merkezli sokak modası markası MARKET ile birlikte yaz mevsimiyle vedalaşamayanlar için kışın da giyilebilen parmak arası terlik üretti.

Brezilya’nın ünlü parmak arası terlik markası Havaianas, soğuyan havalara adapte olamayan yaz mevsimi severler için mevsim geçişini kolaylaştıran bir tasarıma imza attı. Los Angeles merkezli sokak giyimmarkası MARKET ile birlikte kışın da giyilebilen Zip Top Puffer adlı parmak arası terliği tasarladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MA®️KET (@market)’in paylaştığı bir gönderi

Geleneksel Japon sandaletlerinden ilham alınarak tasarlanan terliğin yumuşak kauçuk tabanı, ayakkabıyı giydikten sonra vücut ısısına bağlı olarak renk değiştirebilen reaktif teknolojiye sahip.

Şişme ceket gibi üzerine fermuar çekilerek kış moduna geçebilen Zip Top Puffer’ın, kompakt ve katlabilir üst kılıfı çantada taşınabiliyor. Böylece mevsim şartları birbirinden farklı yerlere seyahat ederken ya da iç mekandan dış mekana geçerken rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcılar ayakkabılarını değiştirmek zorunda kalmıyorlar.

Görseller: Havaianas, Instagram, Youtube