Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İçine Dünyaları Alan Vakumlu Sırt Çantası

İçine Dünyaları Alan Vakumlu Sırt Çantası

Seyahat standartlarını değiştirmeye oynayan GOBAG, kısa kaçamaklardan uzun yolculuklara kadar her an yanınızda olmaya aday.

Seyahate çıkmak, büyük maceralara atılmak, uzun yollarda kendi hikayelerimizi yazmak insan ruhunun arzuladığı yegane hisler arasında yer alıyor. Keşfediyoruz, öğreniyoruz. Fakat günümüzde bir sorun var ki, bir türlü başa çıkamıyoruz. Sırt çantamız istediğimiz kadar eşyayı yanımıza almaya izin vermiyor. Kendi kendimize katlama sanatları geliştiriyoruz veya birkaç çantayla yola çıkıyoruz.

GOBAG, bu hendeği deveye atlatmak yerine basit bir köprü kuruyor. Max Pack Bag ile içine dilediğimiz kadar eşyayı koyup vakumlamamızı sağlıyor. İçindeki havayı bir çırpıda alıp götüren çanta, daha fazla eşyayı yanınıza almayı sağlıyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir el çantası ise havalimanı gibi yerlerde tek kullanımlık temizlik eşyaları kullanmaya veda ediyor.

GOBAG’in yolculuk kalitesini arttıracak iki önemli detayı daha bulunuyor. Dizüstü bilgisayarları koruyup zarar görmesini engelleyecek koruyucu kılıf ve yan kısmında gizli cep. Dizüstü bilgisayarları beraberinde götürenler genelde ona özel olarak tasarlanmış çantaları tercih eder. Fakat günlük hayatta kullanılan çanta buna uyum sağladığında yolculuğun konforu da artar. Gizli cebin büyüklüğü ise ne çok büyük, ne çok küçük. Tam ihtiyaç duyulduğu kadar, pasaportunuzun sığabileceği kadar.

Kickstarter üzerinde fonlanan GOBAG, tasarım detaylarıyla bezenmiş her yolculukta yanınızda olmak isteyen bir ürün. Kickstarter’da %417 destek alarak hedeflenen sürenin bitimine 5 gün kala, son kullanıcılarına sesleniyor.





Görsel; GOBAG, Kickstarter