Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spor ve Ofis Hayatını Birlikte Yürütenler için Sırt Çantası

Spor ve Ofis Hayatını Birlikte Yürütenler için Sırt Çantası

Şehir yaşamına göre tasarlanan sırt çantası Aer Fit Pack, spor ve ofis yaşamını birleştiriyor.

Pantolon ve montumuzun cebi yetersiz gelmeye başladığı anda sırt çantaları anahtar, cüzdan gibi kilit bir yer kazandı hayatımızda. Sırt ve omurgaya verdiği ağırlığın dengesi ve taşıma kolaylığı dahi sırt çantasını diğerlerinden bir adım öteye taşıyor. Omuzdan askılı veya bavuldan bozma spor çantaları ne kadar şık olsa da bir sırt çantası kadar gönülleri fethedemiyor.

İş hayatı ve çalışma şekli ofis dışına çıktıkça sırt çantasında bilgisayar taşımak da rutinler arasına girdi. Tabii bir de hantal ve tembel hayattan vazgeçip sağlıklı yaşam için çaba göstermeye başlayınca insan, tüm sosyal faaliyetlerini bir çantada toplayamıyor. Farklı çantalara farklı görevler yüklüyor. Durum böyle olunca spor, yürüyüş, iş veya normal günlerde birlikte kullanılan bir çanta da hayalleri süslüyor.

Aer, tüm bu sorunları çözmeyi amaçlayarak, adeta tüm sırt çantalarına hükmedecek bir tasarım sundu. Fit Pack isimli sırt çantası; bilgisayar, kitap, defter hatta tablet için farklı bölmelere sahip. İki ana göz dahilinde karmaşadan uzak minimalist bir çizgi yakalanmış. Hatta cep telefonu için kolay ulaşılabilir ayrı bir bölümü de bulunuyor. Ofisteki işinizi bitirip spor salonuna giderken de Fit Pack ihtiyacınız olan her şeyi taşımanızı sağlıyor. Kıyafet, matara gibi nispeten küçük hacimli eşyaların yanında spor ayakkabıyı bile zorlanmadan koyabiliyorsunuz.

Şehir yaşamı içindeki her koşula uyum sağlamak üzere tasarlanan Fit Back, şu anda Kickstarter’da fonlanma sürecinde. Kampanyanın bitimine 22 gün olmasına rağmen hedeflenen miktarın üç katı destek topladı. Projenin gerçekleşmesi garantilendiği için bu noktadan sonra fonlamaya yapılacak her katkı Fit Back’in kendini bir adım daha geliştirmesini sağlayacak.

Görsel; Aer Fit Back