Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yiyecek Teslimat Uygulamasından Sipariş Edilebilen Ford

Yiyecek Teslimat Uygulamasından Sipariş Edilebilen Ford

Suudi Arabistan'ın en büyük otomobil distribütörlerinden Al Jazirah Vehicles, Ford'un düşük fiyatlı SUV modellerini yiyecek teslimat uygulaması üzerinden satışa sundu.

Wunderman Thompson, Al Jazirah Vehicles için hazırladığı son kampanyasında Ford’un yeni SUV otomobilini yemek teslimat uygulaması üzerinden satışa sundu. Al Jazirah Vehicles, yüksek kaliteli bir ürünü uygun fiyata sunmak üzere kurgulanan kampanya için Suudi Arabistan ve Bahreyn’de faaliyet gösteren yemek teslimat uygulaması HungerStation ile iş birliği yaptı.

 

İki milyondan fazla kullanıcısı bulunan yemek teslimat uygulaması HungerStation’da yer alan otomobil listesi üzerinden satışa sunulan Ford modellerinin özellikleri de tıpkı bir yemek uygulamasındaki gibi kategori bazında seçilebiliyor. Örneğin uygulamanın arayüzünde hamburgerinizde yer almasını istediğiniz malzemelerin yerine tercih ettiğiniz otomobilin kullanım tipi, rengi ve sunduğu ek hizmetler gibi ek detaylar yerleştirilmiş.

Suudi Arabistan’ın en büyük otomobil distribütörlerinden biri olan Al Jazirah Vehicles, bu kampanya ile özellikle düşük fiyat yelpazesinde yer alan Ford’un Territory serisindeki SUV’ları tanıtmayı planlıyor.

Görseller: HungerStation, Youtube