Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Deliveroo İle Dev Yiyeceklerin İstilası

Deliveroo İle Dev Yiyeceklerin İstilası

Eve teslim yemek servisi Deliveroo, yeni kampanyasında bizi dev yiyeceklerin şehirde dolaştığı lezzetli bir dünyaya çağırıyor.

Deliveroo, Yemeksepeti ya da Uber Eats benzeri bir uygulama. Dünya çapında 12 ülkede hizmet veren, İngiliz menşeili eve teslim bir yemek servisi. Deliveroo, “Eat more Amazing” isimli kampanyasında sipariş verdiğimiz yiyeceklerin bize ulaşmak için yaptığı yolculuğu hoş bir görsellikle anlatıyor ve izleyeni lezzetli bir dünyaya davet ediyor.

Markanın iç yaratıcı ekibi tarafından yaratılan kampanyanın TV filminde dev yiyecekler sokakları ele geçiriyor. Hamburgerler, pizza dilimleri, salatalar ve daha pek çok başka yiyecek otomobiller misali şehir sokaklarında dolaşıyor. Filmde gördüğümüz dev lezzetler hedeflerine ulaşmak için yolculuk ediyorlar. Filme eşlik eden şarkı ise bir klasik. Everly Brothers’ın”All I Have to Do Is Dream” şarkısı ile filmin rüyamsı etkisi artırılıyor.

deliveroo_eat more amazing_bigumigu_

İlginç Çekim Hileleri

Buenos Aires’te The Dempseys tarafından çekilen filmin çekimleri de ilginç bir şekilde gerçekleştirilmiş. Filmin devasa yiyecekleri bilgisayarla yaratılmamış. Bunun yerine filmdeki etkiyi sağlamak için önce şehir sokakları çekilmiş. Sonrasında ise raylar üzerine yerleştirilen tabaklardaki yemekler çekilmiş. Bu görüntüler şehre yerleştirilerek ölçeği artırılarak etrafta dolaşan otomobil boyutundaki yiyeceklere ulaşılmış.

Kampanya kapsamında “Eat More Amazing” mesajını destekleyecek basın ilanları, posterler ve açık hava panoları da yer alıyor.

Görsel: YouTube