Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mercedes-Benz ile Zehra Güneş’in İddiası

Mercedes-Benz ile Zehra Güneş’in İddiası

Mercedes-Benz, yeni reklam filminde tam elektrikli kompakt SUV modeli EQB'nin özelliklerini milli voleybolcu Zehra Güneş'in performans özellikleriyle kıyaslıyor.

Geçtiğimiz yıl Vakıfbank’ın milli sporcusu Zehra Güneş ile olan iş birliğini duyuran Mercedes-Benz Türkiye, tamamen elektrikli kompakt SUV modeli EQB’yi tanıttığı son kampanyasında başarılı voleybolcuya meydan okuyor.

Yeni EQB’nin özellikleri ile Güneş’in sporcu özellikleri birbirleriyle karşılaştırıldığı bir yarış ortamıyla açılan ve yaklaşık 1 dakika süren reklam filminde bir voleybol sahasında karşı karşıya gelen EQB ile Zehra Güneş 3 turda yarışıyor. Bu mecazi karşılaştırmada Mercedes-Benz, yeni modeli için hız, şarj süresi ve mesafe konularını öne çıkarıyor.

İlk olarak hız turunda Zehra Güneş 90 km/saat’lik servis hızına çıkarken, EQB’nin 0-100 km/saat hızına sadece 6,2 saniyede ulaştığına vurgu yapılıyor. İkinci turda, Güneş’in antrenman molasının 30 dakika olmasına değinilirken, yeni EQB’nin hızlı şarj ile 32 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 80 şarj doluluğuna ulaştığı belirtiliyor.

Son olarak mesafe turunda ise milli voleybolcunun bloka yükselirken 3.10 metreye ulaştığı ifade edilirken, yeni EQB’nin 407 kilometre menzil ile uzun mesafeler katedebildiği söyleniyor. EQA’dan sonra Mercedes-EQ serisinin tamamen elektrikli ikinci kompakt otomobili olan EQB’nin bagaj hacmi ise Güneş’in aldığı kupalar üzerinden hesaplanıyor.

Künye:
Reklamveren: Mercedes-Benz
Reklam Ajansı: Team X
CCO: Musa Paça
Kreatif Ekip Lideri: Serkan Ün, Aslı Filis
Yönetici Direktör: Burcu Gürbüz
Prodüksiyon Şirketi: Fantastic Entertainments
Prodüktör: Romina Özipekçi
Yönetmen: Osman Evre Tolga
Reklam Seslendirme: Ali Seyitoğlu

Görseller: Mercedes-Benz, Instagram, Youtube