Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yağan Buz Kütleleri Eşliğinde Dans

Yağan Buz Kütleleri Eşliğinde Dans

Burberry, Gene Kelly’in Singin 'in the Rain filmindeki unutulmaz dans sahnesini Noel kampanyasında yeniden yorumluyor.

Burberry’nin Londra sokaklarını canlandırdığı Noel kampanyası izleyiciyi 1950’lere götürüyor. Singin ‘in the Rain filmindeki Gene Kelly’in ikonik dans sahnesi modern bir dokunuşla yeniden canlanıyor. Marka filmden ilham alırken dansın günümüzü anlatan bir versiyonu ile zor geçen yılı metaforik olarak özetliyor.

Dansçılar Burberry’nin son koleksiyonu giyiyor

Burberry’nin kurum içi hazırlanmış reklam filmi 1952 yapımı Singin’ in the Rain müzikal komedi filminin meşhur sahnesini yeniden yorumluyor. Volkswagen’in de 2005 yılında Golf GTI modeli için kendince yorumladığı ikonik sahne bu sefer tutkuyu, bağlılığı, sevgiyi ve keşfetmenin güzel yüzünü ön plana koyarak yeni yıla umutla bakın mesajı veriyor. Filmin yönetmenliğini Megaforce gerçekleştirirken dans koreografisini (La)Horde hazırlıyor. Zhané Samuels ve dansçı ekibi Singing in the Rain parçasının yorumu eşliğinde buz bloklarından estetik hareketlerle kaçıyor.

Dansçılar, markanın ikonik desenlerini içeren yağmurluklar, ceketler ve geri dönüştürülmüş naylondan yapılmış kapüşonlularını giyerken görülüyor. Dışarıdaki soğuk atmosfere uygun giyinen dansçılar Singin ‘in the Rain filminde olduğu gibi yağmurun altında değil de düşen büyük buz kütlelerinin arasında danslarını sergiliyor. Zorluklarla geçen yılın olaylarını buz kütlelerine benzetiyorlar. Bu zorluklara aldırış etmeyen dansçsılar da Gene Kelly’in yaptığı gibi gönlünce dans etmeyi sürdürüyorlar. Zhané Samuels ve ekibi buz kütlelerinin düştüğü sokakları arşınladıktan sonra denize adımlarını atıp kendilerini özgürlüğe bırakıyor.

Burberry’den hayır kurumlarını destekleme mesajı

Marka, Noel kampanyası ile birlikte yerel ve küresel hayır kurumlarını destekleme kararlılığını da vurguluyor. İngiliz gençlik merkezlerini finanse etmek için futbolcu Marcus Rashford ile iş birliği yapan Burberry, hayır kurumlarına ve topluluklara yemek desteği sunmak için bütçe ayırıyor.

Künye

Müşteri: Burberry
CCO: Riccardo Tisci
CMO: Rod Manley
Yönetmen: Megaforce
Senior producer: Asha Joneja
Production Company: Riff Raff Films
Dansçılar: Zhané Samuels, Kevin Bago, Robinson Cassarino, Chantel Foo
koreografi:  (La)Horde

Görsel: YouTube