Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
4 Yaşındaki Sophie ile Volvo Kamyonunun Tepetaklak Test Sürüşü

4 Yaşındaki Sophie ile Volvo Kamyonunun Tepetaklak Test Sürüşü

Volvo, yeni kamyon modelinin otomatik çekiş gücü kontrol özelliğininin altını çizdiği filmde, kocaman kamyonun test sürüşünü 4 yaşındaki Sophie’ye bırakıyor.

Volvo Trucks, FMX kamyon modeli için hazırladığı kampanya filminde, kendine test sürücüsü olarak 4 yaşındaki Sophie Brown’ı seçmiş.

Modelin, otomatik çekiş gücü kontrol özelliğinin öne çıkarıldığı filmde, test sürücüsü minik Brown’ın elinde bir uzaktan kumanda var. Brown, her türlü engelin olduğu yolda kocaman kamyona taklalar attırsa, yoldan çıkarsa, binaların içinden geçirse de parkurun sonunda kamyonda sadece kozmetik sorunlar görülüyor. 4 yaşındaki bir kızın uzaktan kumandalı otomobil gibi hor kullandığı kamyon hala canavar gibi.

Adını güvenlik ile özdeşleştiren Volvo Trucks, yeni kamyonlarındaki öndingili gerektiğinde otomatik devreye sokan ve böylece kamyonun çamur, yokuş vs gibi zor koşullarda asla takılıp kalmamasını sağlayan yeni özelliğini tanıtıyor. Güvenli Volvo kamyonları artık daha da güvenli diyor.

Forsman&Bodenfors tarafından hazırlanan film Sırbistan’da, halka kapalı bir çakıl ocağında çekilmiş.

Daha önce, Volvo Trucks’ın Jean Claude Van Damme ile hazırladığı, Volvo Trucks FM kamyonlarını tanıttığı, yine Forsman&Bodenfors imzalı kampanya filminden bahsetmiştik. 2013 yapımı kampanyayı hatırlamak isterseniz linki şurada.

Görsel; Youtube