Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Volkswagen The Beetle’dan Youtube’da 3 Alternatifi Olan Video Klip

Volkswagen The Beetle’dan Youtube’da 3 Alternatifi Olan Video Klip

Volkswagen, The Beetle için Youtube interaktif videosunda aynı şarkının 3 ayrı bestesini ve 3 ayrı video klibini sunuyor.

Markaların tema olarak müziği seçtiği işlerin birebir hedef kitlesi olduğum için şu an gördüğüm en iyi işlerden biri olduğunu düşünüyorum bu projenin. Elbette Volkswagen The Beetle’in hedef kitlesi içinde olduğum için de bu projenin başarılı olduğunun da bir kanıtı.
Walk Off The Earth, bu yıl en çok dinlenen şarkılardan biri olan Somebody That I Used To Know’a yaptıkları cover ile meşhur olan bir grup. Marka ve ajans da grupla da tam doğru zamanda doğru proje için iş birliği yapmış. The Beetle için hazırlanan Gang of Rhythm şarkısının video klibi bir Youtube interaktif videosu. 3 seçenekten hangisine tıklarsanız şarkının o türdeki düzenlemesini dinliyor ve ona uygun video klibini izliyorsunuz. Şarkının 3 tür içinde tamamen baştan sona yeni bir versiyonu bestelenmiş, aynı şekilde tamamen ayrı bir temada video klibi çekilmiş.
En önemlisi de 3 video klipte de 3 ayrı The Beetle modeli kullanılıyor;The Beetle GSR, The Beetle Convertible ve The Super Beetle.
https://www.youtube.com/watch?v=p3MeWfYG-UI