Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tinder’dan İnteraktif Bir Macera

Tinder’dan İnteraktif Bir Macera

Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder, bu kez genç hedef kitlesi için apokaliptik bir senaryo oluşturuyor ve eşleşmeleri kendi seçimlerinin sonucuna bırakıyor.

Kullanıcıların bulundukları konuma yakın olan insanlarla tanışması için geliştirilen arkadaşlık uygulaması Tinder, lansmanının yapıldığı günden bu yana oldukça hızlı bir büyüme göstererek ilerliyor. Yayınladığı reklamlarla da oldukça ilgi çekmeyi başaran Tinder, yeni kampanyasında Z kuşağını hedefliyor.

Dünyadaki Son Saatlerin Olsaydı Neyi Seçerdin?

Tinder’ın 6 Ekim 2019 ABD yerel saatine göre 18.00’da başlattığı ”Tinder Swipe Night” adlı yeni, etkileşimli macerası hedef kitlesi tarafından oldukça ilgi gördü. Tüm macera için katılımcılara gece yarısına kadar vakit veriliyor.

Her şeyin başında adrenalin yüksek ve önemli kilit noktaları olurken kullanıcı sunulan seçeneklerden birini seçerek sıradaki olayın ne olacağını belirliyor ve seçimler sadece hikayenin gidişatını değil gecenin sonundaki eşleşmeleri de etkiliyor. ”Dünyanın sonu geliyor olsaydı elbette ki o gece yalnız bitmezdi” ana fikriyle ilerleyen Swipe Night konsepti orijinal bakış açısıyla Tinder’a yeni bir soluk getirdi adeta. Kullanıcıların katılım sağlayabilmesi için Amerika kıtasında aktif olması gerekiyordu ve ‘Swipe Night’ macerası Ekim ayı boyunca her pazar günü kullanıcıların kullanımına açık tutuldu. Sunulan seçenekler için katılımcıların sadece 7 saniyesi varken geri dönüşü olmayan seçimler yapılması istendi. Her biri ortalama 5 dakika süren bölümler arasında geçiş yaparken kullanıcı isterse zamanı durdurabiliyordu.

Dünyanın en çok kullanılan flört uygulamalarının başında gelen Tinder, ” Swipe Night’ın paylaşımla içerik deneyimine dayanan; yeni ve organik sohbetleri teşvik edeceği yönünde” olduğunu söyleyen Tinder’ın Ürün Sorumlusu Ravi Mehta, bu hikayenin tüm kullanıcıların %50’sini oluşturan Z kuşağını hedef aldığını da belirtiyor.

Künye:

Reklam Ajansı: 72andSunny Los Angeles
Reklamveren: Tinder
Yapım Şirketi: M Ss Ng P Eces
Yönetmen: Karena Evans
Editör: Cabin
VFX: MPC
Ses Dizayn: Q Department
Yaratıcı Yazarlar: Nicole Delaney, Brandon Zuck

 

Görsel: YouTube