Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Volkswagen’den Ses Kontrolüyle Etkileşime Geçen Banner

Volkswagen’den Ses Kontrolüyle Etkileşime Geçen Banner

Otomobil üreticileri şu sıralar kampanyalarını, araçlarında varolan bir özelliği dijitale taşıyarak yürütmeye devam ediyorlar. Daha önce Ford’un araçlarındaki sesli kontrol sistemini Fizy ile çalışarak tanıttığını paylaşmıştık. Hatta ondan önce de hatırlarsınız, yine Ford’un Key-Free teknolojisini sosyal ağların giriş çıkışına taşıyan başarılı uygulamasından bahsetmiştik.

Şimdi de Volkswagen son model araçlarına yerleştirdiği ‘Touch Phone Kit’teki -uzaktan kontrol sistemi- ses kontrol özelliğini tanıtmak için yaratıcı bir banner hazırladı. Agenta Agenturgruppe ve Loop ajanslarıyla ortaklaşa yürütülen kampanyada kullanıcılar, ilgili otomobil sitelerine yerleştirilen bannera tıkladığı zaman anında Facebook hesaplarından onay vererek arkadaşlarını kendi sesleriyle banner üzerinden görüntülü konuşmaya davet edebiliyorlar.

Görüntülü konuşma başladığı anda, işi daha eğlenceli kılmak için ekrana direksiyon tutan kadın – erkek kolu, boks eldivenli kol, iskelet, dövmeli kol gibi değişik görsel seçenekleri de sunulmuş 🙂