Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Visa’nın Kalbi 2016 Rio Olimpiyatları İçin Atıyor

Visa’nın Kalbi 2016 Rio Olimpiyatları İçin Atıyor

30 yıldır Olimpiyat heyecanını oyunlara katılan atletlerle birlikte yaşayan Visa, Rio’da düzenlenecek olan 2016 Olimpiyat Oyunları için hazır.

1986 yılından beri Olimpiyat Oyunları özel ödeme hizmetleri resmi sponsoru olan Visa, oyunlarda geçerli olan tek kredi kartı ve bu sebeple gurur duyduğu 30 yıllık bir mirasa sahip.

Yalnızca 5 ay sonra Rio’da düzenlenecek olan 2016 Olimpiyat Oyunları için Visa Avrupa, “Heart of The Olympian” adını taşıyan, Saatchi & Saatchi London işbirliğiyle hazırladığı kampanyayı duyurdu. Kampanya, Visa’nın sponsor olduğu dünyanın en büyük spor etkinliği hakkında insanları bilgilendirmek ve yaşanacak heyecana herkesin ortak olmasını sağlamak amacıyla hazırlandı.

Yönetmen koltuğunda Juan Cabral‘ın yer aldığı reklam filminde, Olimpiyat Oyunları’nda yerini alıp mücadele verecek olan bir atletin oyunlara katılana kadar geçirdiği adrenalin dolu hazırlık süreci anlatılıyor.

Çeşitli antrenmanlar yapan, kendisini fiziksel ve zihinsel olarak bu büyük mücadeleye hazırlayan atletin kalp ritmi Olimpiyatlar başlayana kadar değişik gösteriyor ve oyun günü gelip çattığında ise kalp atışlarının hızı yaşadığı heyecan ve mutlulukla birlikte zirveye ulaşıyor. Yani bir bakıma, reklamda yer alan atlet Visa’yla özdeşleştiriliyor. Tıpkı atletin kalbi gibi, Visa’nın da büyük mücadelelere ve her zaman harekete geçmeye hazır olduğu vurgulanıyor.

Olimpiyat Oyunları’ndaki sponsorluğunu tanıtmak için “Heart of the Olympian” kampanyasını hazırlayan Visa, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için ve oyunların kalbinin atacağı Rio’da, ihtiyaç duyulan her an destek vermek için yerini şimdiden almış durumda.

Reklam filminin 90 farklı versiyonu Birleşik Krallık’taki anlaşmalı sinemalarda gösterilecek ve bu videolar Facebook, Twitter gibi sosyal mecraların yanı sıra YouTube’da da yayınlanacak.

Künye:

Reklamveren: Visa Avrupa
Reklam Ajansı: Saatchi & Saatchi Londra
Yönetmen: Juan Cabral
Prodüksiyon Şirketi: MJZ
Editoryal Şirket: Whitehouse
Editör: Russell Icke
Yetkili Yapımcı: Lisa Kenrick
Yapımcı: Antonia Porter

Görsel: YouTube