Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vegan Süt Makinesi

Vegan Süt Makinesi

Evde bitkisel süt yapmak için tasarlanan tezgah üstü cihaz GROW UP, vegan tüketiciler için sağlıklı ve pratik bir çözüm sunuyor.

Vegan ürünler yalnızca veganların değil, çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hayvansal ürün tüketiminden uzaklaşanların da ilgisini çekiyor. Ayrıca vegan yaşam biçimi, çevre duyarlılığı olan çoğu insanın da ortak noktası haline geldi. Piyasadaki vegan ürünlere alternatif olarak evde bitkisel süt üretimi için en çok dikkat çeken çözümlerden biri Numilk Home idi. Şimdi yine kahve makinelerine benzer tezgah üstü bir makine olan GROW UP isimli bitkisel süt makinesi var karşımızda. Numilk Home’dan farklı yönleri olan bu cihazın neler yapabildiğine yakından bakalım.

evde vegan süt

GROW UP tek kullanımlık ambalajları tamamen devreden çıkarıyor

Kullanıcı fındık, yulaf ve hindistan cevizi dahil olmak üzere 10 kadar farklı içerik arasından seçim yapabiliyor. Bir bardak taze süt elde etmek için kullanıcının yapması gereken tek şey seçilen malzemeye ek olarak makineye 1 bardak su eklemek. Ardından da cihazın düğmesine basmak. Cihaz altı dakikadan daha kısa sürede taze süt üretiyor. İçerikler kullanıcı tarafından satın alınıp açıktan ekleniyor. Numilk Home’da ise içerikler, paketlenmiş Numilk Home ambalajları içinde geliyordu. Bu açıdan Numilk Home’dan farklı olarak GROW UP’ta kullanıcının içerik üzerindeki kontrolünün daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca aynı nedenden atıkları azaltmada da daha başarılı.

Makine için siyah ve gri olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Parçalarının birçoğu da bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. GROW UP süt yapım sürecinde tek kullanımlık ambalaj kullanımına hiçbir aşamada yer vermiyor. Makine kendi kendini temizleme işlevine de sahip. Şu anda 50 $ depozito ile ön siparişe açık. 2023 baharından itibaren teslimatların başlayacağı açıklanmış.

Vegan dünyasındaki diğer yeniliklere ve yaratıcı kampanyalara buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: GROW UP