Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vans ve NASA’dan Yeni Bir Koleksiyon: Space Voyager

Vans ve NASA’dan Yeni Bir Koleksiyon: Space Voyager

2 Kasım'da satışa çıkartılan yeni Vans koleksiyonu NASA'nın ilhamını orijinal uzay elbiselerinden alıyor.

Bu sene gözümüze çarpan moda trendlerinden biri markaların NASA’yı kullandığı iş birlikleri ve koleksiyon yapması. Birçok markayı incelerseniz ve pazarlara bakarsanız, NASA logosunun birçok yerde karşınıza çıkacağını görebilirsiniz. Hatta biz de bazı haberlerimizde bunlara yer verdik. Şimdi de keşfetmenin 60 yılını kutlamak amacıyla Vans yeni bir koleksiyon yayınladı.

2 Kasım’da satışa çıkan yeni koleksiyon NASA’nın ilhamını orijinal uzay elbiselerinden alıyor. Vans Space Voyager Collection, her yaştan uzay aşığına hitap edecek parçalar içeriyor. Kozmik koleksiyon markanın klasik kaykay ayakkabısı modelleri Sk8-Hi ve Old Skool dahil olmak üzere 8 ayakkabı modeli içeriyor. Her bir sneaker tasarımı değişebilen NASA yamalar gibi eğlenceli detaylara sahip. Tabii ki her bir ayakkabıda NASA logosunu da görmek mümkün. Çocuk ayakkabıları ise bu dünyadan olmadıklarını kanıtlamak ister gibi bir galaksi desenine sahipler.

Kosmik koleksiyon ayrıca 3 cekete sahip. Bu ceketlerden ikisi yani Vans Space Anorak’ın siyah ve turuncu renkleri bulunuyor. Ayrıca Vans Space Torrey Padded MTE Jacket de kış günlerinizi astronot anatomili bir ceketle şenlendirebileceksiniz.

Tüm koleksiyonu internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

Görsel: Space Voyager Collection