Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mugler’den Vogue Esintili Yeni Koleksiyon Tanıtımı

Mugler’den Vogue Esintili Yeni Koleksiyon Tanıtımı

Lüks moda dünyasının en yaratıcı markalarından Mugler, yeni koleksiyonunu birçok farklı stilden ünlü kadının boy gösterdiği 9 dakikalık etkileyici bir filmle tanıtıyor.

Popüler kültür ile daima sıkı ilişkiler içinde bulunan Mugler, 2022 yaz koleksiyonunu tanıtırken, toplumun farklı kesimlerine kanaat önderliği eden ünlü kadınlardan ve bu kadınların ortak noktası olan ‘cesaret’ ve ‘yaratıcılık’ temalarından güç alıyor.

Moda dünyası da artık video içeriğin gücüne inanıyor

Yeni koleksiyon tanıtımında, alışılagelmiş katalog çekimleri yerine sosyal medya dinamiklerine uygun bol geçişli bir video formatına dönen kreatif direktör Casey Cadwallader, videoda boy gösterecek isimler söz konusu olduğunda yeni neslin popüler kültür ikonları ile çalışmayı tercih ediyor. Yalnızca popülerlikleri ile değil aynı zamanda güçlü, cesur ve yaratıcı karakterleriyle de filmin temasına katkı sağlayan, dijital dünyaya entegre bir kastla ilerleyen Casey Cadwallade, bu yüzlerin markanın kimliği için son derece önemli olduğuna inanıyor.

Filmin ana temasını oluşturan cesaret, güç ve yaratıcılık temalarını tam da bu duyguların sanatsal yansıması olan Vogue dans figürleri ile vurgulayan Casey Cadwallade, bu dokunuşlarla Emily In Paris finalindeki defile sekansını anımsatıyor.

Beden kapsayıcılığı fikri filmin kalbinde yer alıyor

Ünlü model Bella Hadid, rap şarkıcısı Megan The Stallion, Sudanlı model Adut Akech, sinemacı Chloë Sevigny, müzisyen Eartheater ve popüler kültür ikonları Lourdes Leon ve Dominique Jackson gibi ünlü kadınların yer aldığı bu etkileyici film aynı zamanda, Mugler’ın her zaman desteklediği ‘body inclusivity’ (beden kapsayıcılığı) fikrini de parlatıyor. Farklı ten renklerini, vücut hatlarını ve bedensel özellikleri temsil eden modeller markanın yaratıcısı moda dehası Manfred Thierry Mugler’ın her zaman savunduğu çeşitlilik ilkesini de en iyi şekilde temsil ediyor.

Stüdyo çekimlerinin yanı sıra Los Angeles’ta gerçekleştirilen birçok dış mekan çekimi de içeren filmin tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Görsel: YouTube, Vogue.co.uk