Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Şeyi Bir Çırpıda Yapma Gücüyle Doğan İngiliz Komedisi: Absolutely Anything

Her Şeyi Bir Çırpıda Yapma Gücüyle Doğan İngiliz Komedisi: Absolutely Anything

Simon Pegg'in başrolde oynadığı Absolutely Anything, istediği her şeyi gerçekleştirebilen birinin deneysel komedisini işliyor.

Uzayın bir köşesinden birkaç uzaylı sizi izliyor. Hayatınıza bakıyor ve her gün dizi izler gibi takip ediyor. Ve sonra bir gün deney amacıyla size istediğiniz her şeyi gerçekleştirme gücü veriyor. Köpeğinizle konuşma, ölüleri diriltmek, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olmak ve nicelerini yapabiliyorsunuz. Neler yapardınız?

Simon Pegg’in başrolünde oynadığı Absolutely Anything de tam olarak bu soruyu yanıtlayan bir İngiliz komedisi. Bu yaz vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosu da oldukça geniş. Deneyi yapan uzaylılar İngiliz komedi müzik ve oyuncu grubu Monty Python tarafından seslendiriliyor.

Filmin fragmanından gördüğümüz kadarıyla en komik öğesi Pegg’in köpeği olacak. Geçtiğimiz yıl hayata veda eden Robin Williams tarafından seslendirilen köpek, Pegg’in isteğiyle konuşmaya başlayınca köpeklerin iç dünyasında ne karmaşalar olduğunu görüyoruz.

Her şeyi yapabilme gücü olarak bahsedince akıllara Jim Carrey’in başrolde oynadığı Bruce Almighty gelebilir. Fakat özel güçlere kavuşunca bu iki karakterin yapmak istedikleri o kadar farklı ki Absolutely Anything bambaşka bir noktayı hak ediyor.

Görsel; Youtube