Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jaguar’ın Kötü Adamlarına Bir Dahi Katıldı

Jaguar’ın Kötü Adamlarına Bir Dahi Katıldı

Tata, Jaguar’ın İngiliz kökenlerini korumakta kararlı.

Bu yıl başında Jaguar, İngiltere’nin en ünlü üç kötü adamıyla anlaşarak “Rendezvous” isimli bir kampanyaya imza atmıştı. Amerika Birleşik Devletlerinin en büyük spor organizasyonu olan Super Bowl için hazırlanan filmin yönetmeni Oscar ödüllü İngiliz Yönetmen Tom Hooper idi. The King’s Speech ve Les Misérables filmleriyle kendini ispatladı. Oyuncu tercihi ise İngiltere vurgusu yapmak için seçilmiş kötü adamlardan oluşuyor. Ben Kingsley (Iron Man 3, Sexy Beast), Mark Strong (Kick Ass, Green Lantern) ve Tom Hiddleston (the Avengers) günümüz Hollywood filmlerinin tanıdık kötü adamları. Marka, 2008 yılında Hindistan’ın en büyük otomotiv markası Tata tarafından satın alınsa da bu İngiliz köklerine sırtını döndüğü anlamına gelmiyor.

İngiliz kötülerinden oluşan bu kampanyaya yine bir İngiliz katılıyor. Nicholas Hoult, İngilterede 7 sezon yayınlanan gençlik dizisi Skins ile ismini duyurmayı başardı. X-Men: Days of Future Past ise uzun metraj işlerinde en başarılı işi. Bu reklam filminde teknoloji dehası bir genci canlandırıyor. Sinemaya sürekli olarak referanslar yapan kampanya “Tıpkı filmlerdeki gibi, her şeytani planın arkasında dahiyane bir fikir yatıyor.”

Televizyon için 30 saniyelik parçalardan oluşan kampanyanın 90 saniyede toplanmış dijital kampanya versiyonu da bulunuyor. Ve filmin başrolündeki Jaguar XE modeli tüm dikkatleri üzerine toplamak yerine gelecek filmler için izleyicilere göz kırpıyor. XE bu yılki Paris Otomobil fuarında tanıtıldı. Ailenin bu yeni üyesi gelecek dönemde daha da öne çıkacak.

Ajans: Spark 44

Görsel; Jaguar, Youtube