Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uzaylılara Oreo Teklifi

Uzaylılara Oreo Teklifi

Oreo, katılımcıların belirlediği Oreo/süt kombinasyonu ve 3 dönümlük arazideki dev işareti ile uzaylılara barış ve birliktelik teklifi iletiyor.

New York’ta sokak ortasındaki gizemli Oreo kapısı, Norveç’te Svalbard Adası’nda Kıyamet Ambarı’nın yakınlarına inşa edilen Oreo deposu, Oreo’larla hazırlanan Game of Thrones’un jeneriği ve Mondelez markasının diğer reklamlarında merak, heyecan ve tabii ki Oreo’lar hep ön planda oldu. Her zaman insanlara sunulan Oreo’lar bu sefer dünya dışı varlıklara teklif ediliyor.

UFO’lar hakkında artan raporlar, eski üst düzey yetkililerle yapılan röportajlar, ABD Donanması pilotlarının yıllar içinde uçuş sırasında gördüğü cisimler ve son olarak ABD hükümetinin bu ayın sonunda UFO’lar (Tanımlanamayan Uçan Nesneler) hakkında bir rapor yayınlayacak olması uzaylılar hakkındaki spekülasyonu ve merakı artırıyor. ABD Senatosu Seçilmiş İstihbarat Komitesi’nin 27 Haziran’da kongreye sunacağı istihbarat raporu öncesi heyecanı bir adım daha artırmak isteyen Oreo, her daim bir merak konusu olan dünya dışı varlıklara lezzetli bisküvileriyle barış ve birlik işareti sunuyor.

Dünya dışı ziyaretçilere hediye

The Oreo Offer kampanyasıyla birlikte dünyayı ziyaret etme potansiyeli olan canlılar için hangi Oreo çeşidinin nasıl bir şekilde sunulacağı Twitter üzerinden gerçekleştirilen testler sonucunda ortaya çıktı. İlk olarak hangi bisküvi/süt kombinasyonun en iyi teklif olacağını soran Mondelez markası, ardından uzaylıların bölgeyi rahat bulabilmesi için ekin arazisi üzerinde dev bir şekil çizildi.

Katılımcılarının oylarıyla Double Stuf versiyon birinci seçilirken bisküvilere eşlik edecek süt tercihi de tam yağlı süt oldu. Tüm kampanya sürecini interaktif bir şekilde yürüten marka, son olarak bu ikiliyi yemek için en uygun ortamı sordu ve anket sonucunda yatak odası seçildi.

Twitter anketlerinin ardından iki Oreo temsilcisi atıştırmalıkları ve yatak odası eşyalarını hazırlanan alana yerleştirdi ve uzaylıları beklemeye koyuldu. The Oreo Offer kampanyası kapsamında 3 dönümlük bir tarlanın üzerinde yer alan devasa logo ise uzaylıların bölgeyi rahatça bulabilmesi için özenle tasarlandı.

MediaMonks, 360i ve VaynerMedia ortaklığıyla gerçekleştirilen #OREOOffering etiketli kampanya ile birlikte Oreo internet sitesi üzerinden sınırlı bir süre için özel olarak hazırlanmış paketler sunuldu. “Satılık değil, sadece paylaşmak için” yazılı bisküviler “Tüm yaşam formlarını bir araya getiriyor” sloganını taşıyor. Sınırlı sayıda üretilen paketler 3 saat gibi kısa bir süre içinde tamamen tükendi.

Künye

Marka: Oreo
Ajans: MediaMonks, 360i, VaynerMedia

Görsel: Twitter