Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Efsanevi Pokémon Karekterleri Oreo Bisküvilerinde

Efsanevi Pokémon Karekterleri Oreo Bisküvilerinde

Oreo bisküvileri, Pokémon'un 25. yıldönümüne özel kabartmalı Pokémon karakterleriyle süsleniyor.

Oreo bisküvilerinin sınırsız hayal gücüyle, eğlenceyle ve fantastik evrenlerle harmanlandığı pek çok kampanya gördük. Norveç’te Svalbard Adası’nda Kıyamet Ambarı’nın yakınlarına inşa edilen Oreo deposu, Oreo’larla hazırlanan Game of Thrones’un jeneriği, Lady Gaga’nın Chromatica albümünü yansıtan renkli Oreo’lar ve daha fazlası. Mondelēz International markası bu sefer Pokémon hayranlarını sevindirecek bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Pokémon’un 25. yıldönümü için efsanevi Pokémon karakterlerini bisküvilerine taşıyor.

Oreo paketlerinde 16 farklı Pokémon

360i, MediaMonks, VaynerMedia ve Weber Shandwick iş birliğinde geliştirilen Pokémon x Oreo kampanyasında Pokémon’ları yakalama macerası yeniden başlıyor ama bu sefer karakterler Oreo paketlerinde. Kampanya, Framestore tarafından hazırlanan siyah beyaz bisküvi pikselli bir reklam filmiyle tanıtılıyor. Bir eğitmenin Pikachu’yu yakalamak için mücadele verdiği filmde Poketop’a yakalanan Pikachu, kabartmalı Oreo bisküvisine dönüşüyor. Ayrıca Los Angles’ın Venice Sahili’nde sınırlı sayıda üretilen bisküvilerle piskel formatında hazırlanan Pikachu yerleştirmesi bulunuyor. 8000 bin Oreo bisküvisi kullanılarak hazırlanan 3B yerleştirme, kampanyanın açık hava reklamı görevini üsteniyor.

Kabartmalı tasarımlar; Pikachu, Bulbasaur, Charmander ve Squirtle dahil olmak üzere sevilen Pokémon karakterlerini içeriyor. 90’larda büyüyen çocukların cips paketlerinden çıkan tasolardan hatırlayacağı gibi Mew gibi bazı Pokémon’lar ise diğer karakterlere göre oldukça nadir çıkıyor. Toplamda 16 popüler Pokémon, bisküvilerin üzerinde yerini alıyor. Karakterler her pakette rastgele dizildiği için 16 karakteri toplamak biraz emek istiyor.

Pokémon karakterlerine sahip kabartmalı Oreo’lar sınırlı sayıda üretildi ancak onlara sahip olmak için Pokémon Go oyununda olduğu gibi çıkıp köşe bucak gezmeye gerek yok. Kabartmalı Oreo’lar, Oreo’nun internet sitesi üzerinden ve ABD’deki perakendecilerden satışa sunuluyor. Halı desenlerinden örgülere, 3B baskılardan Pokémojiye kadar Pokémon karakterlerinin merkezde olduğu diğer haberlerimizi merak ediyorsanız bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

oreo oreo

Görsel: Pokémon, Oreo, MusebyClio