Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Under Armour Giyilebilir Teknolojide Çığır Açacağının Sinyalini Verdi

Under Armour Giyilebilir Teknolojide Çığır Açacağının Sinyalini Verdi

Spor giyim markası Under Armour yeni performans ölçme monitörü Armour39'un filminde dokunmatik giysi üreteceğinin mesajını veriyor.

Giyilebilir teknoloji artık teknolojinin ve modanın geleceğini çoktan şekillendirdi. Ünlü spor giyim markası Under Armour da dokunmatik kıyafetlerle giyilebilir teknoloji terimini çok gerçek kullanıyor.

WILLpower, markanın yaratmış olduğu atletlerin ne kadar zorlu çalıştığını saptama ölçütü, bu hesap atletleri yaktığı kalori, kalp atışı, geçmiş performansları, antremanın yoğunluğu gibi atletik kriterleri gözeterek 1 ile 10 arasında değerlendiriyor. Armour39 ise, markanın üzerinde çalıştığı giyilebilir teknoloji projesi ve atletik performans takip sistemi, bu sistem WILLpower’ı ölçüyor. Yani Armour39, Nike FuelBand gibi performans ölçme monitörlerinin bir rakibi. O da ePulse, Polar, New Balance’ınkiler gibi göğsünüzün altından takacağınız bir bant ile çalışıyor ama bu kayışın üstünde farklı olarak saatinize bilgileri göndermesinin yanında akıllı telefonunuza da bağlanabilen bir sistem var. Rakiplerinin çoğu gibi onda da GPS bağlantısı yok.

https://www.youtube.com/watch?v=oYCvIr0fWnM
Armour39’u TV reklamı ‘I Will’ teknolojinin ileride geleceği noktayı sistemin gelecekteki hali olan dokunmatik giysi teknolojisini göstererek anlatıyor. Bu da markanın bu teknoloji üzerinde çalıştığını gösteriyor. 20 martta satışa sunulacak ürünün tüm yan parçaları 150 dolar, saatin kendisi ise ayrıca 199 dolar ederinde.