Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uçan Otomobilin Mucidi Pazarlama Zirvesi’ne Konuk Olacak

Uçan Otomobilin Mucidi Pazarlama Zirvesi’ne Konuk Olacak

Havada ve karada yolculuk yapmayı sağlayan Aeromobil 3.0’ın mucidi 3 - 4 Aralık’ta İstanbul’a geliyor.

Bu yıl “Change the Game” başlığıyla düzenlenen Pazarlama Zirvesi 2014, pazarlama profesyonellerinin yanı sıra; düşünürleri ve girişimcileri de davet ederek 3 – 4 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Zirve bu yıl değişimi, farklı boyutlarıyla farklı kanallar üzerinde ele alacak.

İletişim, pazarlama ve marka tabanında kurulan bağın yeni bir formata sokularak oyunun değiştirilmesi konusunun odakta olacağı Pazarlama Zirvesi’nde konuşmacı olarak Peter Fisk, Whitney Johnson gibi isimlerin yanı sıra uçan otomobil Aeromobil 3.0’ın mucidi Slovakyalı mühendis Stefan Klein da yer alacak.

Aeromobil’in 20 yılı aşkın gelişiminde pek çok farklı uçan araç girişimi de bulunuyor. Güncel teknolojiyi de kullanarak geliştirilmiş ilk araç ise 3.0 modeli. 100 beygir gücündeki araç; karada saatte 160, havada saatte 200 kilometre hızla hareket edebiliyor. Yerden yükselmesi için saatte 130 kilometre hıza ihtiyaç duyuyor. Böylece araç, havalanmak için gereken güç ve ivmeyi yakalayabiliyor. Araçla ilgili detaylı bilgiyi bu haberimizden okuyabilir ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Aeromobil 1990’dan bu yana geliştirme faaliyetine devam edilen bir araç. İlk tasarımı uçağa daha fazla benzese de 1995 yılında geliştirilen 2.0 modeliyle birlikte tasarım olarak otomobile biraz daha yaklaştı. 2010 yılında geliştirilen Aeromobil 2.5 ve 2014 yılına ait olan Aeromobil 3.0 ile uçan arabaların gelişimini Stefan Klein kontrol etti. Klein, Pazarlama Zirvesi’nde de yeni bir pazar oluşturarak teknik ve ticari açıdan bir hayalin nasıl gerçek olabileceğini anlatacak.

Görsel; Youtube