Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Türkiye Finans Yeni Müşterilerine CGI Filmiyle Teşekkür Etti

Türkiye Finans Yeni Müşterilerine CGI Filmiyle Teşekkür Etti

Dijitalleşmedeki öncü rolü ve dijital bankacılık uygulamalarıyla öne çıkan Türkiye Finans, CGI teknolojisiyle genel müdürlük binasını dev bir mobil bankaya dönüştürdü.

Çarpıcı dijital çalışmada, Türkiye Finans Genel Müdürlük binasından çıkan mobil bankacılık uygulaması, sıcak hava balonları ile çevreye dağılıyor. Türkiye Finans, bu reklam ile “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyen yüz binlerce yeni müşterisine teknolojik yaratıcı bakış açısıyla teşekkür ediyor.

Türkiye Finans 2024 yılı başında ünlü tiyatrocu baba ve oğul Behzat Uygur ve Nejat Uygur’un reklam yüzü olduğu “Hayat Mobil Bankan Mobil” reklam kampanyası ile dikkat çekmişti. Reklam kampanyasının devamı niteliğindeki çalışmasında, mottosunu CGI teknolojisi ile gerçeğe dönüştürdü.

Türkiye Finans, sürekli güncellediği teknolojileri ve inovasyonlarıyla müşterilerine her an, her yerden bankacılık yolculuklarında güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir deneyim yaşamalarını sağlayan bankacılık anlayışının da altı çiziliyor.

Banka ayrıca Türkiye Finans Mobil’i indirerek müşteri olanlara teşekkür amacıyla 1000 TL’ye kadar da bonus hediye ediyor. Türkiye Finans’ın mobilden müşterisi olanlar kredi kartları üzerinden yaptıkları harcamalara bol bol bonus kazanabilecek.

Künye:

Reklamveren: Türkiye Finans
Reklamveren Temsilcisi: Elif Bilge Ceylan, Filiz Şimşek Topçam, Meltem Öksüz, Ali Metin Erel, Gizem Aksan, Kaan Uysal, Hüseyin Bayram
Kreatif Proje Yöneticisi: Meltem Öksüz
VFX Artist: Eser Akar
Sosyal Medya Ajansı: Jellybon
Dijital Medya Planlama: Hype
Medya Planlama: Mindshare
PR Ajansı: Good Purpose Project

Görsel: Türkiye Finans