Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The LEGO Movie 2: The Second Part’ta Boy Gösteren Chevrolet Silverado

The LEGO Movie 2: The Second Part’ta Boy Gösteren Chevrolet Silverado

Chevrolet ve LEGO'nun yaptığı anlaşma kapsamında, 2019 model Chevrolet Silverado için The Lego Movie 2: The Second Part filminde ürün yerleştirme yapılacak.

Çocukların yaratıcılığını geliştiren oyuncaklar üreten LEGO, onlar için sınırları olmayan bir hayal dünyasının da kapılarını aralıyor. Öyle ki bu küçük ve renkli parçaları, yan yana veya üst üste getirerek hayalinizdeki her şeyi yapabilmeniz mümkün hale geliyor. Şirket tarafından geliştirilen projeler de bu iddiayı kanıtlıyor. LEGO’dan yapılmış ve çalışabilen Bugatti Chiron projesi, LEGO parçalarıyla neler yapılabileceğini gösteren ve LEGO Technic‘i tanıtan bir çalışmaydı. LEGO’nun CGI dünyası da fiziksel parçaları gibi marka birlikteliklerine oldukça yatkın. Chevrolet tarafından yayınlanan ve 2019 model Silverado’ya yer verilen reklam filmi de bu durumu gözler önüne seriyor.

Stop-motion’ı andıran CGI ile yaratılan The LEGO Movie filminde kendine özgü mizahını keyifle aktaran LEGO, yaptığı iş birlikleriyle de karakterlerini farklı konseptlerde görmemizi sağlıyor. 2014 yılında yayınladığı filmi The LEGO Movie, şirkete yeni bir mecra kazandırmakla beraber, karakterlerinin uzun metraj bir yapımda izleyiciyle buluşmasını sağladı. The LEGO Movie, gerçek LEGO setleri, plastik modeller ve CGI’ın birleşimiyle ile hazırlandı. Farklı alanlarda üretilen bütün projelerin ortak noktası ise; renkli küçük parçalar ve LEGO karakterleri.

Warner Bros. iş birliğinden doğan The LEGO Movie‘nin devam filmi The LEGO Movie 2: The Second Part, 8 Şubat’ta vizyona giriyor. Yeni filmde karakterlerin yanı sıra, Chevrolet Silverado’da yer alıyor.

2019 model Chevrolet Silverado’nun LEGO versiyonunun ön plana çıkarıldığı Commonwealth//McCann imzası taşıyan reklam filmi, Chevrolet’nin YouTube kanalı üzerinden yayınlandı. LEGO ve Chevrolet’nin yaptığı anlaşma kapsamında, The LEGO Movie 2: The Second Part filminde, Silverado için ürün yerleştirme uygulanacak.

“Bu sadece bir pikap değil”

Vizyon tarihinden bir hafta önce Chevrolet tarafından Getaway başlığıyla yayınlanan video, bir dakikalık uzunluğa sahip. Ayrıca yayınlanan reklam filmi yüksek bir enerjiyle başlıyor. Emmet ve Lucy, bir uzay gemisinden kaçıyor. Bütün çabalarına rağmen LEGO araçları, uzay gemisi tarafından vuruluyor. Lucy ne yapacaklarını sorduğu sırada Emmet, 2019 model Chevrolet Silverado inşa ediyor.

Yeni araçlarına binen ikili kaçmaya devam ederken kaçtıkları General Mayhem, aracın kasasına atlıyor ve Lucy onunla bir kavgaya girmek zorunda kalıyor. Lucy kavga ederken Emmet de araba hakkında konuşmaya devam ediyor. Söz konusu reklam filmi, kendine özgü mizahı ile de son buluyor.

Ayrıca Chevrolet, LEGO ve Silverado için internet sitesinde özel bir yer ayırdı. The LEGO Movie 2: The Second Part temalı sayfa, reklam filminde olduğu gibi, kendi mizahi ögelerini barındırıyor. LEGO General Mayhem’in, Lucy ve Emmet’in reklam filminde yaşadıkları macera hakkında yaptıkları yorumlara yer verilen sayfada, Chevrolet Silverado’ya ait özelliklerden de bahsediliyor.

Görsel: YouTube