Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
TBWA’den Girişimcileri Reklamla Buluşturan Uygulama CoCreator

TBWA’den Girişimcileri Reklamla Buluşturan Uygulama CoCreator

TBWA teknoloji ekibi tarafından geliştirilen uygulama CoCreator girişimcilerle reklamcıları aynı proje için buluşturuyor.

CoCreator, girişimcilerle ve çok iyi bir iş fikri olanlarla iletişimci, reklamcı dünyasını tanıştıran ve aralarında çöpçatanlık yapan bir mobil uygulama, bir ağ. Aslında bir paylaşım ekonomisi projesi gibi de görülebilir.
Uygulamanın tanıtım videosu her şeyi bir çocuğa anlatır gibi anlatıyor. İzlediğinizde ‘Ben bu isteğimi Twitter’a yazarak da yapabiliriim.’ diyorsunuz ama artık her ihtiyaç hatta ihtiyaç potansiyeli için hazır bir uygulama var. Diğer yandan da uygulamayı geliştirenlerin TBWA teknoloji ekibi olduğunu düşündüğünüzde vardır bir bildikleri fikri de geliyor.

CoCreator ile girişimlerin CEO’ları, deneyimli reklamcılarla buluşuyor, fikrini CoCreator uygulaması üzerinden paylaşıp ihtiyaçlarını belirten girişimci bu konuda iletişim kampanyası yürütebilecek sektör profesyonelinden yanıt alıyor, böylece aynı konuda tutkulu ama farklı uzmanlıkları olan profesyoneller bir araya gelmiş oluyor.
Reklamcılar da ajanstaki müşterisi için çalışıyor ve her an her projede içinden geçen iş için fikir üretemeyebiliyor, bu anlamda reklamcılar için de gerçekten gönülden bağlanabileceği bir proje imkanı yaratıyor CoCreator.
TBWA, 30 yıl önce Steve Jobs ile yine TBWA bünyesinden Lee Cown’un buluşması gibi birlikteliklerin yeniden olacabileceğine inanıyor.
TBWA CREATE LAB Berlin’de geliştirilen uygulamanın beta versiyonu buradan indiriliyor.