Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Stephan Brusche’nin Muzdan Yarattığı Eğlenceli Eserler

Stephan Brusche’nin Muzdan Yarattığı Eğlenceli Eserler

Stephan Brusche, muzları kendine mesken bellemiş bir tasarımcı ve muzların üzerine şaşırtıcı kareler resmediyor.

Her materyal bir üretim mecrası ve malzemesi olabilir. Yani artık bir şeyi yerken üzerine resim de çizebiliriz. Ya da bir kıyafeti heykele dönüştürebiliriz. Sanatta ve tasarımda üretici bireyler için sınır yok. İnsan üzerinde hayal kurabildiği her düzlemde üretmeyi arzuluyor ve bazen bunu başarıyor. Stephan Brusche de muzları kendine mesken bellemiş bir tasarımcı ve muzların üzerine şaşırtıcı kareler resmedebiliyor.

Bazı Muzlar Çok Sanatsal

Stephan Brusche, Rotterdam’da karısı ve köpeğiyle yaşayan bir görsel hikaye anlatıcısı. Kendisi muz sanatı yapıyor. Evet, bu deyim biraz muz cumhuriyetini akıllara getirebilir ama onunla bir alakası yok. Aktif olarak muzlar üzerine çizdiklerini Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşıyor. Hatta muz üzerinde desen çalışmakla ilgili etkinlik ve atölyeler dahi düzenliyor. Hem internet medyasında eğlenceli tasarımlarına yer buluyor hem de bazen bu içeriklerini markalar için yapıyor. Tasarımcı ISteef mahlasını kullanıyor.

Tasarımcı bazen muzları soyuyor, bazen kabuğunu kesiyor ve yeniden sekillendiriyor. Bazen de eline bir tükenmez kalem alıp üzerine desenler çiziyor. Güncel içerik de üreten tasarımcı, sinema, internet meme’i gibi önemli içerik konularını da ıskalamıyor. Tam zamanlı işini muzlar üzerinde tasarım yapmak için bırakmış Stephan. Bu işe gönül verdiği gerçekten belli.

Sanatçının işlerini sitesi, Facebook ve Instagram sayfalarından inceleyebilirsiniz.

Görsel: Instagram