Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sonunda! Urban Outfitters’tan Sosyal Mobil Uygulama

Sonunda! Urban Outfitters’tan Sosyal Mobil Uygulama

Hipster yuvası Urban Outfitters kendi hedef kitlesinin alışkanlıklarını ödüllendiren bir mobil uygulama yaratıyor.

Mudo’nun mobil uygulaması Mudo 2.0‘ı dinlediğim lansmanda bu uygulamanın sektörde ve dünyada bir ilk olup olmadığını tartışırken aklımdan bütün potansiyeli olan markaları geçirirken buldum kendimi; ilk taradığım marka Urban Outfitters oldu ve onların da bir mobil uygulaması olmadığı için ilk olabileceklerini söyledim.
Şimdi UO’nun da bir mobil uygulaması var, yine de aralarında büyük bir fark var, Mudo’nun uygulaması alışveriş deneyimini değiştirirken bu uygulama kendi hedef kitlesinin hoşuna gidecek sosyal platformu yaratıyor. ‘Hipster’ yuvası diyebileceğimiz mağazaları var bu markanın. Gençlerin kendi üzerilerinde pazarlama aktivitesi yapılmasından hoşlanmadıkları ve datalarının alınmasını sevmedikleri noktalarından çıkarak entegre pazarlama ve sosyal medyayı ödül kazandıran bir sistemle Urban On mobil uygulamasında buluşturmuşlar.
Sosyal ağ görevi gören uygulama kullanıcıların mağazarlarda kendi fotoğraflarını yükleylp sosyal ağlarda paylaşma merakını ödüllendiriyor. Artık Twitter ya da Instagram’da markanın hesabınamention veren kullanıcılar erken indirim bildirimi, ürün, konser bileti gibi ödüller kazanacak.