Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa

Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa

Hazel Zakariya, smoothie'lerin üzerine resimlediği hayvan figürleriyle Instagram'da beğeni topluyor.

16 yaşındaki vegan Instagram kullanıcısı narurally.joe‘nun rengarenk tatlı ve kahvaltılarla, Rachel Lorton’ın saykodelik vegan smoothie’leriyle internette nasıl ses getirdiğine geçtiğimiz aylarda yer vermiştik. Yeni Zelandalı sanatçı Hazel Zakariya da tuval gibi değerlendirdiği smoothie’leriyle Instagram’da dikkat çekiyor.

Smoothie’lerdeki her renk doğal bir kaynaktan

Zakariya’nın resimlerinin yüzeyini; süt, krema ve meyvelerden yaptığı smoothie’ler (yoğun kıvamlı meyveli içecek) oluşturuyor. Bu yüzeyi; hindistancevizi, badem sütü, çeşitli baharatlar, faydalı bitkiler, çiçekler ve sebze tozlarıyla boyuyor. Örneğin spirulina (mavi ve yeşil alglerden oluşan mikroskobik bir yosun türü- bağışıklık sistemini güçlendirdiği düşünülüyor) ile yeşil tonlarını, pitaya meyvesinin tozu ile kırmızıyı elde ediyor. Mavi matcha, zerdeçal, kelebek bezelye tozu da diğer renk kaynakları arasında. Ortaya hem şifalı hem de dokunmaya kıyamayacağınız güzellikte smoothie’ler çıkıyor. Zakariya smoothie’lerin üzerine çoğunlukla hayvan figürleri çiziyor. Bazı smoothie desenleri içinse usta ressamlardan ve popüler kültür imgelerinden ilham almış.

Sanatçıyı Instagram aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa Smoothie’ler Tuval, Bitki ve Meyve Tozları Palet Olursa

Görsel: Instagram/hazelzakariya