Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ekilebilen Yemek Kitabı

Ekilebilen Yemek Kitabı

Merchant Gourmet’nin vegan tariflerle dolu yemek kitabının kapağı yemeklerde kullanılabilecek çeşitli otların tohumlarını barındırıyor.

Bakliyat ve tahıl ürünleriyle bilinen Merchant Gourmet, yüksek kaliteli bitki bazlı ürünleriyle birlikte sürdürülebilirlik konusunda adımlar atıyor ve et tüketiminin ortaya çıkardığı olumsuz sonuçlara değiniyor. Mümkün olduğunca daha çok insanın bitki temelli beslenmesi için bu ürünlerin faydalarını ve güzelliklerini her fırsatta vurguluyor. Birleşik Krallıkta et tüketimini azaltmak ve bu vizyon doğrultusunda gezegen için daha sağlıklı çözümler sunmak isteyen markanın stratejisini destekleyen The Simple Plant-Based Cookbook isimli yemek kitabı da içeriğiyle ve dönüşüm hedefleriyle gezegen için fayda sağlıyor.

Tohumlarla kaplı yemek kitabı

Uncommon Creative Studio tarafından yaratılan kampanya ile sunulan geri dönüştürülmüş bir kaplamaya sahip vegan yemek kitabı sağlıklı ve lezzetli tarifler barındırmanın yanı sıra yemeklerde kullanılabilecek ürünlerin tohumlarını içeriyor. Yemek kitabında mercimek, tahıl, kestane gibi farklı çeşitte malzemeler kullanılarak üretilen 60’tan fazla bitki bazlı tarif yer alıyor.

Kolay, basit ve ön önemlisi sağlıklı malzemeler kullanarak kısa süre içerisinde hazırlanabilecek tarifler barındıran kitabın kapağı ise bu tariflerde kullanılabilecek otların tohumlarını barındırıyor. Kullanıcılar fesleğen, maydanoz, kekik gibi farklı otların tohumlarının yer aldığı kapağı yırtarak toprağa ekiyor ve uygun koşulları sağlayarak ürünlerini elde edebiliyor.

Yemek yemenin salt besleyici olması değil aynı zamanda gezegen için de daha iyi bir seçenek sunması gerektiğine inanan ve bunu sağlarken de lezzetten ödün vermeyebileceğimizi gösteren Merchant Gourmet, yemek kitabıyla birlikte misyonunu hayata geçirmenin yararlı bir yolunu bulmuş. Merchant Gourmet, The Simple Plant-Based Cookbook kitabını Amazon üzerinden satışa sunuyor.

yemek kitabı yemek kitabı

Künye

Müşteri: Merchant Gourmet
Ajans: Uncommon Creative Studio

Görsel: Uncommon Creative Studio, thestable