Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Skoda Superb’in Moda Çekimi Tadındaki Sinemagrafları

Skoda Superb’in Moda Çekimi Tadındaki Sinemagrafları

Skoda, yeni Superb'in tanıtım kampanyası için moda çekimlerini aratmayan bir kurguyla sinemagraflar hazırladı.

Fotoğraf sanıp incelediğiniz fakat bir anda, belli belirsiz hareketle canlanan görseller, dijital sanatlar içerisinde sinemagraf olarak anılıyor. “O bir fotoğraf! O bir video! Hayır, o bir kuş!” diyerek detaylarına sarıldığımız bu kompozisyonlar GIF‘in temel mekanikleriyle çalışıyor. Ancak bu kez görselin sadece belirli ve görece küçük bir kısmı hareket ediyor.

Skoda Türkiye, yeni nesil Superb modeli için moda çekimlerini aratmayan bir sinemagraf serisi hazırlamış. Promoqube imzalı kampanya dahilinde hazırlanan yaklaşık 100 parça sinemagrafın tamamı İstanbul’un Sarıyer, Haydarpaşa, Karaköy, Akaretler gibi farklı bölgelerinde çekilmiş.

Skoda Türkiye, otomotiv markalarının bu alanda tek bir küresel fotoğraf çekimiyle tüm bölgelerde iletişim stratejisinden de ayrılarak kendi yerelleştirilmiş hikayesini yaratmış. Hatta öyle ki, sosyal medya hesapları için hazırladıkları bu sinemagraflar öylesine beğenilmiş ki farklı kurgu ve mecralarda da kullanma kararı alınmış.

Citroén de DS5 modelinin tanıtım kampanyasında sadece aracı öne çıkaran iş ve dış çekimleriyle de bir sinemagraf serisi hazırlamıştı.





Yeni ŠKODA SuperbŞehrin ışıkları altında #SüperBirBaşlangıç

Posted by Skoda Türkiye on Friday, 8 January 2016

Görsel; Skoda