Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Skoda’nın Rakiplerini Hackleyen Kampanyası

Skoda’nın Rakiplerini Hackleyen Kampanyası

Skoda, otomobillerin arka görüş kameralarını mini reklam panoların dönüştüren NORD DBB imzalı yeni kampanyasıyla rakip otomobillerin içerisine sızıyor.

Çek otomobil üreticisi Skoda’nın, Nord DBB imzalı yeni kampanyası İsveçli otomobil sürücülerinin gözünden kaçacak gibi görünmüyor. Instagram’da TokyoBuild adıyla bilinen minyatür sanatçısı Christopher Robin Nordström ile iş birliği yapan Skoda, kentsel otopark alanlarına yalnızca sürücülerin park yerlerine geri geri girerken arka görüş kameralarından görebilecekleri küçük reklam panolarını yerleştirerek reklamlarını rakip otomobillerin içine yaratıcı bir şekilde sokuyor.

Mini panolar, rakip markaları kullanan sürücüler tarafından araç içindeki arka görüş kameraları ve bilgi-eğlence ekranları aracılığıyla görülebiliyor. Kampanya, sürücülere bilgi-eğlence ekranlarına bakma olasılıklarının en yüksek olduğu zamanda, yani park yeri ararken ulaşmayı hedefliyor. Marka, yaratıcı çalışmasını Julius Hayes imzalı 22 saniyelik kısa bir reklam filmiyle duyurdu. Filmi aşağıda izleyebilirsiniz.

Bu yıl aynı zamanda uzun bir aradan sonra marka kimliğini yenileyen ve yeni SUV modelini tanıtan Skoda, yakın zamanda İsveçli ileri dönüşüm moda markası Rave Review ile bir iş birliğine imza atarak otomobil hurda parçalarından hazırlanan giysi koleksiyonuyla dikkatlerimizi çekmişti.

 Görseller: Skoda